Şimdi Ara

internet ile ilgili soru var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki yıllık wınn sözleşmem yeni bitt. kamu tarifesiydi, yeni tarifeye geçmem gereklimiş. evde dsamart var. dsmart artı internet 29 tl imiş. bu kampanyada ev telefonu gerekli mi, cep numarası ile abone olunup istediğin yerde de [bu benim için çok gerekli] girilebiliniyor diye bişey duydum aslı varmıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: topitanem

İki yıllık wınn sözleşmem yeni bitt. kamu tarifesiydi, yeni tarifeye geçmem gereklimiş. evde dsamart var. dsmart artı internet 29 tl imiş. bu kampanyada ev telefonu gerekli mi, cep numarası ile abone olunup istediğin yerde de [bu benim için çok gerekli] girilebiliniyor diye bişey duydum aslı varmıdır.

http://www.dsmart.com.tr/kampanyalar-sss-internet-fiyatina-d-smart-limitli-internet

sana adsl veriyorlar. 3g modem değil malesef. kampanyaları 24 ay taahütlü. Malum dsl olunca telefon hattı gerekli...

• quote:

Orijinalden alıntı: iqra

quote:

Orijinalden alıntı: topitanem

İki yıllık wınn sözleşmem yeni bitt. kamu tarifesiydi, yeni tarifeye geçmem gereklimiş. evde dsamart var. dsmart artı internet 29 tl imiş. bu kampanyada ev telefonu gerekli mi, cep numarası ile abone olunup istediğin yerde de [bu benim için çok gerekli] girilebiliniyor diye bişey duydum aslı varmıdır.

http://www.dsmart.com.tr/kampanyalar-sss-internet-fiyatina-d-smart-limitli-internet

sana adsl veriyorlar. 3g modem değil malesef. kampanyaları 24 ay taahütlü. Malum dsl olunca telefon hattı gerekli...

duyduklarım şehir efsanesi yani. hayal kırıklığı

• Malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.