Şimdi Ara

Internet ile ilgili cesitli sorunlar yasiyorum ,yardimci olabilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yeni bir laptopa gectim ancak bircok sorun yasamaya basladim
    online call of duty 4, 2 serverlarina baglanamiyorum ,zaman asimina ugruyor baglanti ve hicbir zaman serverlara baglanamiyor
    onun disinda modern warfare 3 tekno ile multiplayer oynardim onlarada baglanamiyor , originden battlefield 4, 3, dead space .... butun oyunlarimi kurmayi denedim ordada hata aldim algidim hata ; 'an unexpected has occured .please try again in a few moments .error 196620:0
    online oynayabildigim hicbir oyunu oynayamiyorum ve ben sorunun internetten kaynaklandigini dusunuyorum , internete gayet iyi baglanabiliyorum ,video izleyebiliyorum herseyi yapabiliyorum ancak online hicbir oyunumu artik oynayamiyorum ,windows 8 ile de 7 ilede ayni hatalari aliyorum ,simdi asus g75vx laptop kullaniyorum aldim alali sorunlar devam etmekte ancak onceki kullandigim 2-3 laptopun hicbirinde buna benzer sorunlar yasamadim
    sizce bunun sebebi nedir ,kafam cok karisti ne yapcagimi bilemiyorum , laptopumun sitesinde yalnizca win8 driverlari konulmus ,win7 kurunca wireless haric hepsi uyuyordu ancak wireless driverinida araya araya buldum ancak wireless adaptorumun ismi broadcom bcm4253 iken ben asus pce-ac66 alakasiz bir urunun driverini kurdum ne hikmetse oldu ,broadcom un sitesi asusun sitesi dahil arastirmadigim denemedigim driver kalmadi
    sorun acaba bundanmidir ,yani ben internette sorunsuz giriyorum tek sorunda bu ,bir durum daha var win8 orjinal driveri varkende ayni sorunlari yasiyordum ,
    internette arastirdim originde ayni sorunlari yasayip cozen birkac arkadasa gore , 'proxy ayarinizi devre disi birakin' , safe mode with networking ,yani ag ile guvenli mod ile indirdim oldu diyenler var ancak bunlari nasil yapcam onuda bilmiyorum ,kesin internette yapilcak bir ayarla cozulcek bisey ama ben bilmiyorum
    bu arada formattan sonra bilgisayar ile hicbir ayar yapmadim ,internet ilede yapmadim
    yardimlarinizi bekliyorum ,simdiden tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assassinchn47 -- 23 Aralık 2013; 0:42:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.