Bildirim
İNTERNET İÇİN EN İDEAL TELEFON HANGİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dostum bence eğer imkanın varsa , iphone 4s almalısın gibime geliyor. çünkü iOS 5 kolay bir işletim sistemi kullanım kolaylığı çok
ha ama dersen ki ben yapar ederim sürekli romdur falan kurarım bu telefonlarda benim gözümde birinci galaxy note' dir 2. galaxy s2 dir. bu telefonlarada bakabilirsin. aslında android de kolay bi işletim sistemi az eline alınca kullanırsın
dersenki bunlar benim paramı aşar , o zaman samsung wave 2. eğer çok uygulama yükler ederim dersen huawei ideos x5 olabilir htc wildfire s olabilir
bir bu telefonları incele derim -
Öncelik internetse en iyi seçenek galaxy s2 olur. Iphone nun 3.5'' ekranı ve flash eksikliği internet için pek iyi değil. -
motorolada önerebileceğiniz bir model var mı bulabileceğim. -
iphone 4s, iphone 4, galaxy nexus, galaxy note, galaxy s2 ve htc modelleri diye gidiyor. -
Yaklaşık 4" ekran ve flash desteği olan nerdeyse her telefon internet için işini görür. -
Motorola Atrix tam size göre şuan fiyatı çok uygun tegra 2'li parmak izi okuyuculu hdmı'lı bir telefondur.
S2 gibi telefonlardan bir eksiği yoktur ve neredeyse yarı fiyatına satılıyor.
hızlıalda 900lira -
Lg optimus black diyorum 4" ekranı ile rahatça internete girebilirsin fiyatıda yüksek değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X