Şimdi Ara

İNTERNET İÇİN EN İDEAL TELEFON HANGİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon almak istiyorum amacım öncelikle kamera ve internet android simbia hiç çakmıyorum ama bu yeni akıllı telefonlardan olmasını istiyorum internet için en ideal telefon hangisi..

• dostum bence eğer imkanın varsa , iphone 4s almalısın gibime geliyor. çünkü iOS 5 kolay bir işletim sistemi kullanım kolaylığı çok

ha ama dersen ki ben yapar ederim sürekli romdur falan kurarım bu telefonlarda benim gözümde birinci galaxy note' dir 2. galaxy s2 dir. bu telefonlarada bakabilirsin. aslında android de kolay bi işletim sistemi az eline alınca kullanırsın

dersenki bunlar benim paramı aşar , o zaman samsung wave 2. eğer çok uygulama yükler ederim dersen huawei ideos x5 olabilir htc wildfire s olabilir

bir bu telefonları incele derim
  • Öncelik internetse en iyi seçenek galaxy s2 olur. Iphone nun 3.5'' ekranı ve flash eksikliği internet için pek iyi değil.
  • motorolada önerebileceğiniz bir model var mı bulabileceğim.
  • iphone 4s, iphone 4, galaxy nexus, galaxy note, galaxy s2 ve htc modelleri diye gidiyor.
  • Yaklaşık 4" ekran ve flash desteği olan nerdeyse her telefon internet için işini görür.
  • Motorola Atrix tam size göre şuan fiyatı çok uygun tegra 2'li parmak izi okuyuculu hdmı'lı bir telefondur.

S2 gibi telefonlardan bir eksiği yoktur ve neredeyse yarı fiyatına satılıyor.

hızlıalda 900lira
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lg optimus black diyorum 4" ekranı ile rahatça internete girebilirsin fiyatıda yüksek değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.