Dostoooooooom burası harika bi yer olsa gerek Neden daha önce hiç uğramadım ah şu akılsız başım
Bu hızdan bir an önce yararlanmak lazım
hiç görmedim bilmiyorum deme bana selçuk üniversitesinde okuyorsun bilmiyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: scrool_locké
/>
Nihohoh bir mesaj için resim kasanda görücektik
hemen öss ye giriyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Acharad
rapid in free hesap için verdiği max izin 90KB/ s değil miydi ??
Popoşop
Edit : bu kadar kısa sürede de 3 mesaj atamazsınız.
benim kotalı 1mb sn de 100 le çekiom
ben orda olsam herhalde şimdiki internetime göre 1 yıllık kotayı doldururum 1 günde :) darısı başımıza bizde birgün evimizden öyle internete girebilecekmiyiz ? hee bide o bilgisyaarlarda dvd-rw varmı yoksa en azından bi 4-5gb'lık flash disk lazım olur günlük
quote:
Orjinalden alıntı: peacefire
ben orda olsam herhalde şimdiki internetime göre 1 yıllık kotayı doldururum 1 günde :) darısı başımıza bizde birgün evimizden öyle internete girebilecekmiyiz ? hee bide o bilgisyaarlarda dvd-rw varmı yoksa en azından bi 4-5gb'lık flash disk lazım olur günlük
yok bilgisayarlarda değil writer cd rom bile yok indirdiğin dosyaları ana makineye gidiyorsun parasını veriyorsun çekiyorlar
"İstanbul'da şubeleri var mı" diye saçmalayacaktım ama konu eskiymiş.
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
Orjinalden alıntı: irish
sürat felakettir..
İnternete Kota Koymak da bilgiye kota koymaktır dimi
Öyle midir gerçekten,konu eski ama olsun
alaaddinden vereceksin wimaxı ankaraya kadar yolu var..
Sene 2005. O zaman 256 ile sürünüyoruz. 25kb/sn görüyoruz. İnsan 400 görünce afallıyor tabi.
kemalton; Öyledir O ara irish'in imzasında yazıyordu o. Ondan yazmıştım
hey gidi eski günler
Hacettepe (150 Mbps, fakat ethernet 100Mbps desteklediği için max bu hızla iniyor :D)
Bu da Bilkent.
Bu Selçuk Üniversitesi Öğrenci yurdundanmış.
Bunlar da kendi rekorlarım. (Uludağ Üniversitesi 150 Mbps'lik hat var)
Wireless ile bağlandığım için maalesef 2.5 MB'ı geçemiyorum. Torrentte de portların tamamı açık olmadığı için en fazla bu hızı görebildim.
Peki tüm bunları neden koydum? Ben de bilmiyorum. Belki de eskiden hep böyle hızlara özendiğim içindir. Ama insan hiçbir zaman yetinmiyor. Sürekli gözü fazlasında.
Bilmer şu an tam bir işkence..Bilgisayarlar çok eski
Vay bee. Şimdi evde 16 mbit kullanıyorum. Hey gidi...