Şimdi Ara

İnternet Hızları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yanlız santralle benim evin uzaklığı 2 km falan(Tabii santral diye bahsettiğim ilçedeki türk telekom binası).
    Hızla orantılı olarak yinede hızlar düşük mü acaba.Bide kabloların klitesine bakmalımıyım.Gerçi standart telefon kablosu ama.....
  • kardeş kabloları fiberoptikle döşe bak nasıl oluyor. cep telefonu sinyallerinden bile etkilenmiyo... çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrOOf49

Hocam bilgiler için çok saol
    Yanlız santralle benim evin uzaklığı 2 km falan(Tabii santral diye bahsettiğim ilçedeki türk telekom binası).
    Hızla orantılı olarak yinede hızlar düşük mü acaba.Bide kabloların klitesine bakmalımıyım.Gerçi standart telefon kablosu ama.....

o binada mutlaka santral vardı ve sende orya bağlısındır. aslında hızın iyi ben 210 ları gördüm derken stabil olarak gördüm denilemez. ama 180-190 arası stabil olarak görüyorum.
    hız konusuna yavaşlık yanlızca kendimizden kaynaklanmaz download yaptığımız kaynak nedeniyle hızımız düşük olabilr.

ama senin ev ve apartman içi tesisatın ekler iyi yapımışsa senin tarafından yapılabilecek başka birşey yok. bence zorlamanında manası yok.
    önemli olan aldığın hız ihtiyacın karşlıyormu karşlamıyormu yoksa fazlamı geliyor.

• Hocam yaptığım downloadlar gerçekten çok iyi yani beni karşılıyor
    Santral olayını çözdüm galiba binamızda bulunan kutulardan bahsediyor olmalısın yada binanın dışında bulunanlardan.
    Onların kablolama tesisatına ben karışamam zaten ama modemin bağlı olduğu yani hattın bağlı olduğu arkadaşın evindeki kabloları yenilesen ve ekleri daha sağlıklı yapsam internet belki biraz daha hızlanır ve bende sevinirim.
    Bilgiler için tekrar saol
  • 880.7 kbps = 108 KB/s

arkadaşlar bu sonuç nasıl iyimi kötümü
  • normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

İnternet Hızları

Abi Bu ne
  • hmmm... bende 1005kbps cikti..

Sizlere soru: Diyelim kullanici 1024kbps ADSL abonesi oldugu zaman, bu internet hizi baskasi ile paylasiliyor mu yoksa 1024kbps her zaman icin telefon santralinden kullaniciya garanti mi? Internet baglantisindaki yavaslamalarin nereden kaynaklandigini merak ediyorum.

ADSL ilk ciktigi yillarda, baglantiyi paylastigin kullanici sayisinin ne oldugunu da soyluyorlardi. Ben hep telefon hatti paylasimi olarak dusundum bunu (ethernet gibi), ama sanirim telefon hatti herkese 1024 garanti ve paylasim santralde oluyor??? Diyelim ki 20 kullanici 1024 hatti ile santrale bagli, ama santralin internete baglantisi 20*1024=20Mb degil de 5 Mbps, boylece aksam saatlerinde herkes kullanirken yavas internet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: timeboy
    Abi Bu ne

baglanti hizi pek hizli dgil ama idare edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 9 Ekim 2006; 4:35:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.