Şimdi Ara

İnternet gidip geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,tatil için kuzenimin evindeyim.Evde Turkcell superonline internet var hızı bazen 50 mbit bazen 5 mbite düşer.Sorun bu değil.
    Oyun oynarken internet gidip gelme yapıyor yani kuzenimle aynı anda oyun oynuyoruz ''bak bende gitti sende nasıl'' tarzında soruyorum onda sorun yok.İkimizin ping normalde 70-100 arası seyrediyor ama 20 dkkda falan bi gitme oluyor benimki 800-1000 e kadar çıkıyor onda sorun yok.Galiba benim bilgisayardan kaynaklanıyor.Online oynarkende oyundan atılıyorum sırf 5 sn lag yaptım diye.Acaba bu gidip gelmenin sebebi nedendir.sorun bendeyse önerileri dinliyorum eğer Turkcellden kaynaklanıyorsa orayı aramamız gerekir mi?

Bu arada konu yanlış yerdeyse özür dilerim ilk kez bu tarzda bi konu açıyorum.

• Wifi ile mi bağlanıyorsun peki?
  • aynen wifi.Dün Bilgisayar bi temizlik yaptım yazılımsal olarak internet kullanabilecek şeyleri falan kapattım sorun yine aynı sadece lag yapma aralığım azaldı.Aslında internet hızlı ama 5-10 saniye gitmesi beni oyundan falan atmalarına yetiyor.
  • Modemin arayüzünden wifi kanalını 1 yap öyle dene olmazsa 6 yap oda olmadı 13 yap ve dene bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses gidip geliyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.