İnternet Explorer Giriş Sayfam Değişmiyor Diyenler EN KOLAY ÇÖZÜM İŞTE BURDA !! İnternet'e devamlı duydugum bir sorun bu biraz araştırdım ve buldum virüs direkmen regediti etkiliyormuş belki daha önce forumda verilmiştir işte çalıştır regedit ..vs uzun oldugunu düşünenler için kısayolunu buldum. rar içindeki dosyayi açin ve çıkan ekranda evet diyin sorun düzelir kendim denedim oluyor
Paylaşım için teşekkürler, ancak paylaşım sitesi olarak sana daha az reklamlı sendspace.com öneririm.
Hatta DropBox ilgini çekebilir, istediğin dosyayı upload ederek link paylaşabilirsin, public link şeklinde, neyse DropBox diye aratırsan çıkacaktır, sadece öneri, uyuz oldum verdiğin paylaşım sitesine de, bir ton reklam :)
Ek olarak,
Bir .txt dosyası yaratarak içine, alttakileri yapıştırıp save ettikten sonra,
Not: Hepisi oradan buradan çarpmadır, hangi söz bize ait ki, var mı söylenmemiş bir söz anlatılmamış bir yöntem yer yüzünde
quote:
Orijinalden alıntı: by_heme
İnternet Explorer Giriş Sayfam Değişmiyor Diyenler EN KOLAY ÇÖZÜM İŞTE BURDA !! İnternet'e devamlı duydugum bir sorun bu biraz araştırdım ve buldum virüs direkmen regediti etkiliyormuş belki daha önce forumda verilmiştir işte çalıştır regedit ..vs uzun oldugunu düşünenler için kısayolunu buldum. rar içindeki dosyayi açin ve çıkan ekranda evet diyin sorun düzelir kendim denedim oluyor
teşekkür ederim gerçekten bende denedim cok basit ve kolay oldu...
evet bu yontemlerde guzelmıs denemek lazım sagol
quote:
Orijinalden alıntı: by_heme