Şimdi Ara

İnternet Explorer 7.0 sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İnternet Explorer 7.0 kullanıyorum, Windows XP Professional işletim sisteminde...

Bazı Radyo ve Media player'lar bu tarayıcıda çalışmıyor, daha önce çalışıyordu !

Mesela www.lastfm.com.tr adresine girin ,orada ana sayfada media player açılması gerekiyor sağ tarafta ancak,

ben de hiç açılmıyor ve hiçbirşey dinleyemiyorum ! Bazı sitelerde de birşey dinleyemiyorum ve oynatıcı açılmıyor !!

Flash Player ile çalışıyor sanırım, bir bilgi verebilecek olan varsa rica edeyim ne yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayBağatur -- 21 Ağustos 2007; 15:29:06 >

• üst kısımda engelleme bildirimi varsa ondan olabilir ama sanırım onu görürdün başka bir tarayıcı ile dene
  • Hocam diğer tarayıcılarda çalışıyor ! Zaten beni sinir eden de bu !

3 tane daha tarayıcım var hepsinde sorunsuz,İnternet explorer 7.0 de çalışmıyor, neyse bakalım deneyeceğiz artık...
  • operayla girdim çalıyo...güzel siteymiş bu arada..
  • Opera'da çalışıyor evet ama benim sorunum başka, valla hiçbirşey anlamadım bu işten,

Site çok güzel evet
  • sağ tarafta duran media player'e sağ tıkla ve "play" de. Biraz bekle açılacaktır..
  • Dejaay güzel söylüyosun da mesela,Last Fm'de bulunan ve sağ taraftaki açılan Media Player hiç görünmüyor !!

Hiç açılmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.