arkadaşlar benim ie a bişe oldu.hani r a p i d s h a r e de bi kod girioruz snra indirmeye başlıyor ya bende o kod çıkmıyo orda error:please enable javascript yazıo..aynı zamanda googleda grafik arama yapamıorm yani bişe yazıorm sonuçtaki resimler gözükmüo..:( internet explorer ayarlarını sıfrladım ama yine değişmedi.ayrıca ie6 hakkında kısmında sürümü filan da yazmıo:(anlıcanız bozldu yani. kurulum dosyası war ama kuramıorm çnkü sisteminzde daha yüksek bi sürümü war diyo:((lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler...
Araçlara tıkla "sun java console" diye bir satır siyah renkte (soluk gri değil) görünmüyor ise, bu sayfa birinci linkten programı indir...otomatik yerleşecek...
İnternet Seçenekleri (araçlar menüsünden ulaşabilirsin) Güvenlik sekmesine gel Varsayılan düzey düğmesine tıkla.
java console tıklayınca "Java Plug-in 1.5.o_07" birinci satırda ise tamamdır... java yüklü....ad-aware ile ilgili birşey olmadığını sanıyorum....şunu deniyebilirsin...Araçlar >internet seçenekleri > Gelişmiş en altta "Varsayılanı Yükle" düğmesine sonra Uygula ve Tamam düğmelerine bas ...Tarayıcıyı kapa..Sistemi yeniden başlat...Duruma bak....
Java != Javascript
Bu ikisinin isim benzerliğinden başa ortak bir yanı yok.
quote:
Orjinalden alıntı: yokat
Java != Javascript
Bu ikisinin isim benzerliğinden başa ortak bir yanı yok.
bende aynen katılıyorumk arkaşada..çünkü sistemi ilk kurduğumuzda javayı yüklemiyoruz..we de herşey çıkıyor.en azından sayfalardaki resimler..şimdi firefox dan giriyorum.ama ie istioyurm.
bu arada diğer arkadaşların dediği bütün yöntemleri denedim.yani herşeyi sıfırladım.ama olmuo..
ie7beta kurmayı düşündüm..ama ingilizce.onun için türkçe yama filan çıkmadı mı yaa??
bu arada başka çözüm önerisi olan warsa şimdiden tşk
Gerekmedikçe IE 6'yı kullanmanı tavsiye etmem, 5 senedir geliştirilmeyen bir tarayıcı olduğunu unutma, günümüz web standartlarına cevap veremiyor. IE 7 nin tam sürümü çıkana kadar Opera,Firefox, Flock gibi tarayıcılar kullanmanı tavsiye ederim.
çok teşekkürler..ben bişe daha sorcam..ie7 sadece işletim sistemi vista olan sisteme yüklenebilecek diye duydum.yani xp lerin yükleyemeceğini sölediler bana
Yok öyle birşey IE 7 zaten vista dışındaki Windows sürümleri için üretiliyor. Vista "IE 7 Plus" sürümü kullanacak. IE 7 Firefoxun başarısı üzerine Microsoftun pazar payını tekrar geri kazanma çabası olarak çıkarıldı. Ayrıca birkaç gün önce XP üzerine Web sitemi test etmek için IE 7 Beta 3'ü kurdum, yani XP üzerine kuruluyor.
bana yanlış söylemişler o zaman..türkçe yaması filan warmı peki bu ie7nin??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme