Şimdi Ara

Konu silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
9.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu78 -- 16 Şubat 2019; 0:23:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip
  • Hocam Yanlış anlamayın aklıma şu takıldı zaten bunun crack li versiyonu internette yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

Hocam Yanlış anlamayın aklıma şu takıldı zaten bunun crack li versiyonu internette yokmu ?

Hocam kendiniz söylüyorsunuz crackli diye. Etik bir şey mi crack'li yazılım kullanmak? Böyle crackli yazılım kullandıkça yapımcılar nasıl geliştirecekler yazılımları?

• quote:

Orijinalden alıntı: batu78

quote:

Hocam Yanlış anlamayın aklıma şu takıldı zaten bunun crack li versiyonu internette yokmu ?

Hocam kendiniz söylüyorsunuz crackli diye. Etik bir şey mi crack'li yazılım kullanmak? Böyle crackli yazılım kullandıkça yapımcılar nasıl geliştirecekler yazılımları?

yanlış anlamayın ama Türkiye gibi bir yerde bir programa 60tl vermek zor. daha makul fiyatlarda olsa herkes orjinal ürün kullanmak ister tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

quote:

quote:

yanlış anlamayın ama Türkiye gibi bir yerde bir programa 60tl vermek zor. daha makul fiyatlarda olsa herkes orjinal ürün kullanmak ister tabiki

https://secure.internetdownloadmanager.com/buy_idm.html?v=x3&lng=tr adresine girip bakarsanız 1 yıllık lisansın 24.95 USD fiyatından atıldığını göreceksiniz. Bu da şu anki kur ile 64 TL yapar.

Bu konuda 59 TL'ye ÖMÜR BOYU LİSANS'ın ne kadar uygun fiyata satıldığını anlarsınız umarım.
    Saygılarımla

• batu78 kullanıcısına yanıt
    ben fiyatına pahalı demedim zaten hocam, gayet uygun fiyat. Ben üstteki mesajına cevap vermek istedim..

Neyse, hayırlı işler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Silinebilir
    8 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    Başlık silinebilir
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben idm yi iki yıldır lisanslı olarak kullanıyorum en son geçen sene 35 tl ye mi ne almıştım şuandan 43 tl 1 yıllık lisansı eğer dediğiniz gibi ömür boyu lisansı ise bu çok mantıklı görünüyor yalnız kafama bir şey takıldı 12 ay güncelleme alabilirsiniz yazıyor yani 12 ay dan sonra ki çıkacak yeni sürümlerde bu lisans çalışmayacak mı mesela şuan 6,23 versiyonu var diyelim bir iki yıl sonra ilerde 8 versiyonu çıktı o zaman bu lisansla 8 versiyonunu kullanamayacağız doğrumu ? Ama şöyle bir durum var ki güncel versiyonlar çıktıkça hem hatalar düzeltiliyor hemde programın daha performanslı çalışması için bir sürü yenilik yapılıyor şimdi o zaman buna alırsak kendimizi 12 aydan sonra çıkacak bütün yeni versiyonlardan mahrum etmiş olacağız ? Yani evet ömür boyu lisansımız olacak ama ömür boyu 6 versiyonunu kullanacağız öyle mi ?
  • Ayrıca kendi sitesi 1 yıllık lisans satarken siz nereden buluyorsunuz bu ömür boyu lisansı? Üstelik firmanın kendisinden daha ucuza satıyorsunuz. Yanlış anlamayın insan şüpheleniyor.
  • Arkadaşlar kendi sitesinden satılan lisanslar da ömür boyu lisanslardır. Yalnız 1 sene sonra güncelleme desteğini yitirirler yoksa hala kullanabilirsiniz. Bu arkadaşın sattığı da o lisansın aynısı herhangi bir fark yok. Yukarıda da kendisi de belirtmiş zaten.

edit: hatta kendi sitesinde satılandan update ücreti de alınmıyormuş.

http://www.internetdownloadmanager.com/register/new_faq/purchase7.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhax -- 14 Haziran 2015; 22:54:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhax

Arkadaşlar kendi sitesinden satılan lisanslar da ömür boyu lisanslardır. Yalnız 1 sene sonra güncelleme desteğini yitirirler yoksa hala kullanabilirsiniz. Bu arkadaşın sattığı da o lisansın aynısı herhangi bir fark yok. Yukarıda da kendisi de belirtmiş zaten.

edit: hatta kendi sitesinde satılandan update ücreti de alınmıyormuş.

http://www.internetdownloadmanager.com/register/new_faq/purchase7.html

Arkadaşın da söylediği gibi büyük güncellemelerde güncellemeyi alabiliyorsunuz. (örneğin 6'ıncı versiyondan 7'inci versiyona geçerken) ama versiyonunuz 6.7'dir 6.8'e gecerken güncelleme alamazsınız. Tabi bunların hepsi 1 yıldan sonrası için geçerli. 1 yıl boyunca en küçük güncellemeden, en büyük güncellemeye kadar tüm güncellemeleri alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Internet Download Manager, dalında en iyisi. keşke daha uygun fiyata olsa. Free Download Manager ile idare ediyorum kaç aydır. İndirmeler iyice yavaşladı. Tarayıcıyla indirmek daha hızlı, sen ne iş görürsün FDM?
    Ne oldu da diğer indirme yöneticiler bu kadar geri kaldı, anlamak güç.
    konuya gelince, hayırlı satışlar size.
  • Dostum ben satın almamı düşünüyorum gittigidiyor linkinide verebilirsen ordan taksitle alabilirim.
  • Satış günceldir

• quote:

Satış günceldir

bizede ver müdür ömür boyu lisans ((: ne ka demiştin
  • mrb. 2 adet için fiyatta indirim yapabilirmisiniz ?
  • Satış güncelse 1 adet istiyorum
  • Satışımız günceldir

• Merhaba,
    Ömür boyu olanını alrısak, 1 yıl sonra güncelleme verilmeyecek ise, bu durumda 1 yıllık olanını almamız arasında ne fark var?
  • özelden fiyat sordum cvp vermedi arkadaş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.