Şimdi Ara

Internet Download Manager DuckLoad Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar,Bugüne Kadar Bir Sorunum Yoktu Ama Artık IDMAN DuckLoad Adlı Siteden İndirmiyor Yani Downloada Basınca Direk Firefox Downloader Açılıyor,İnternet Explorer Gibi Tarayıcılardada Sorun Aynı,Diğer Sitelerde Sorun Yok Onlarda İndirebiliyorum Tek Sorun DuckLoadda Olmaya Başladı Sebebi Nedir Acaba Nasıl İndirmeyi Başarabilirim ? Bu O Sitedenmi Kaynaklanıyordur(Daha Önce Böyle Bir Şey Yapmıyordu) Yoksa Başka Bir Sebebi Varmıdır ?

• Ayarlardan yakalama tuşu ayarla mesala ctrl böyle başlatabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Ayarlardan yakalama tuşu ayarla mesala ctrl böyle başlatabilirsin

Onu Nasıl Yapabilirim ?,Zaten Öyle Galiba Başka Sitelerde Mesela Hotfile'da Falan Direkt IDMAN'la İndiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vovien -- 7 Ocak 2011; 13:48:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Présacheth

quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Ayarlardan yakalama tuşu ayarla mesala ctrl böyle başlatabilirsin

Onu Nasıl Yapabilirim ?,Zaten Öyle Galiba Başka Sitelerde Mesela Hotfile'da Falan Direkt IDMAN'la İndiriyor

Onlarda öylede bunda değil ne yazıkki üstten seçeneklere gir altta tuşlar yazıyo ona tıkla IDMle indirmeyi başlatmak için.... lı yerde CTRL seç sonra linki indirirlen yani download file ye basarken eline CTLEde tut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 7 Ocak 2011; 18:40:09 >
  • Onlarda öylede bunda değil ne yazıkki üstten seçeneklere gir altta tuşlar yazıyo ona tıkla IDMle indirmeyi başlatmak için.... lı yerde CTRL seç sonra linki indirirlen yani download file ye basarken eline CTLEde tut

Yaptım,Sonuç Aynı Olmadı :/
  • Biraz hort oldu konu ancak duckloadda bu sorun halen devam ediyor.
    ben şöyle çözüm buldum.

duckloaddaki linki opera ile indiriyorum
    indirmeye başlayınca tam linki operada görebiliyorsun.

o inerken linki kopyala ve idm ye "yeni link" de ve kaydet diyorum
    ben öyle indiriyorum.

Örnek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 19 Mart 2011; 21:12:21 >

• dowload manager'in son sürümünü indir yeterli olacacaktır!...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • idm indirme yaparken bir iki kez aynı sitenin indirmesini iptal ettiğinde bir uyarı veriyor yukarıda tikli bir kısım var şu siteden indirmeyi otomatik olarak engelle diye farkında olmadan hemen iptale basıp otomatik indirmeye engellemiş olabilirsin ki keza bende bir kaç kez karşılaşmıştım aynı sorunla,idm->indirilenler->seçenekler->dosya türleri alt kısımda otomatik indirmelerin başlamayacağı adreslerin listesi yazıyor listeden sitenin ismini sil,düzelecetir
  • hiçbiri olmuyo yardım bendede aynı hata warrr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.