Şimdi Ara

İNTERNET DOWNLOAD MANAGER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar internet download manager bi dosya indirmeye kalkarken linki komple seçiyorum sağ tıklayıp ıdm ile indir diyom sadece html görüyor dosyayı görmüyor nasıl indircem bu programla link yakalamada yapmıyor.bilen varsa yardımcı olabilirmi yada başka program kullancam sizce en hızlısı hangisi genellikle rapidshare ve hotfile kullanıyorum.

• o özellik premium varsa işlev görür.free indirmek istediğinde bekleme sayfasını görmek zorundasın.
  • Evet deli ediyor bazen IDM dün öyle bir şey yaşadım zip dosyasını mp3 dosyası yapıp indirdi...
  • IDM aynı anda hep 4 dosya birden indiriyor.Ben birer birer yada ikişer ikişer indirmesini istiyorum ama olmuyor..
  • IDM artık facebook'dan video indirmiyor mu yaw ??? facebook'dan video nasıl indiricez ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

IDM aynı anda hep 4 dosya birden indiriyor.Ben birer birer yada ikişer ikişer indirmesini istiyorum ama olmuyor..

olmuyor değil yapamamıssındır...Diyelim sağ tıklayıp idm ile indir dedik ve senkronizasyon kuyruğuna attık linkleri.Sonra iş düzenleyicisi kısmından/kuyruktaki dosyalar/sonra eş zamanlı dosyalar dan indirme sayısını 1 e düşürürsen tek tek indirir.
  • ya idm ile rapidden nasıl dosya indiririm yardım ?????

sürekli html dosyasını indiriyor........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben ıdm den dosya indremiyorum hotfile hesabım var sürekli 14kb lik sayfa indiiyorum bilgileri girdim.
  • ya arkadaşlar facebookda video izleyeceğim ama video oynatma tuşuna basınca otomatik videoyu indirmeye başlıyor ve izleyemiyorum ne yapmam lazım?
  • Firefox kullanıyorsan üstte sanırım araçlar bölümünden eklentilere girip IDM'nin eklentisini kapatıp izleyebiliyorsun.

Ya da IDM'nin bir ayarı olucaktı yazdığın sitelerden otomatik olarak indirmeyi başlatmıyordu, şuan yeni formatlı bilgisayarım o yüzden pek yardım edemedim x/
  • tek google chromede problem yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

ya idm ile rapidden nasıl dosya indiririm yardım ?????

rapııd premiumun yoksa normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLOCK-19

tek google chromede problem yaşıyorum

bende krom kullanıyorum beğendiğim videoyu explorera yapıstırıyorum idm indirio
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

quote:

premium rapid hesabım var yine indiremiyorum :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

quote:

premium rapid hesabım var yine indiremiyorum :D

direkt download linkini ekleyeceksin partın linkini değil
  • Premium varsa böyle bişey olmaz olursa ya partlar ölmüştür veya premium kotası,süresi dolmuştur veya direct download aktif değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 4 Nisan 2010; 2:49:50 >
  • forumlarda direk rapid linkleri var onlara tıklayınca direk indirmesi gerekmezmi İDM ile premium hesapla? Linkler sağlam ayrıca denediğim..
  • quote:

forumlarda direk rapid linkleri var onlara tıklayınca direk indirmesi gerekmezmi İDM ile premium hesapla? Linkler sağlam ayrıca denediğim..

Acc. ını IDM den site bağlantılarına girdiysen indirmesi gerekir
  • premium indirmeler için IDM
    freeware indirmeler için JDownloader
    şaşmam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüramiral

premium indirmeler için IDM
    freeware indirmeler için JDownloader
    şaşmam :)

+1905
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.