Şimdi Ara

İNTERNET CAFEDE OLMAZSA OLMAZ OYUNLAR NELERDİR? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İzmir/Bornova'da ENTER-NET cafe var orası güzel.Oraya bi gir bak bence güzel yani.
    Kesinlikle sigara içilmesin bence ortam çok kötü oluyor.
    Masalar geniş olsun, arada adi bilgisayar olmasın.
    Kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun.
  • Sigara içilmesin-VİP Saolunu aç(daha iyi makineler olsun orda)-Masalar Rahat Olsun Mouse tepede klavye aşşağıda olmasın-Bütün Mouselar Lazer Olsun-Monitörler 19'' olsun-Bütün makineler(viptekiler hariç) aynı öz. sahip olsunlar.
  • sigara içirttirmezsen müşteri potansiyelinin yarısını yoksay
    ha sigara kötü birşey bende içmiyorum içilen ortamda fazla kalamıyorum ama cafe ortamlarında sigara kesin vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: NiGhTWolFBiTe

İNTERNET CAFEDE OLMAZSA OLMAZ OYUNLAR NELERDİR?

zuahah böle bi net cafe kurarsan kırarsın parayı bende sölemesi
  • abi kadinin actigi cafeden ne beklenir genel ismi gibi isimleri turkce kantır ne demek ya turkce yamadan sonra turce oyun ismide cikti helal ne diyim
  • -Abi bi kere hala adsl olmayan rez,l cafeler var kesinlikle adsl olacak
    -Sigara içilmeyecek en azından aşağı katlarda içilmeyecek insanın başı davul oluyo dumanın içinde akşama kadar
    -Sesli konuşmak yasak olacak
    -Sistem iyi olacak
    -Oyunlar da şunlar olsun
    Warcraft 3 (multi oynamazsam ölürüm)
    WOW (dayanamam yerim)
    POP:Warrior Within(server cortladığı zaman canım sıkılmasın) bu kadar oyun bana yeter.Böyle cafe dünyanın öbür ucunda olsa yine giderim ama işte yoq ki
  • PATRON OYUN DERSEN KESİN VE KESİN OLARAK
    1- COUNTER
    2- HALF-LIFE
    3- GTA VICE CITY
    4- AGE OF EMPARISE
    5- STAR CRAFT
  • diablo 2 de atarsın ogamecilerde gelir zaten geri kalnlarda millet yazmış ben bidaha yamadım
  • COUNTER STRIKE
    GTA SERİSİNDEN 3 + VİCE CİTY
    FIFA
    AGE OF EMPIRES
    NFS UNDERGROUND FALAN
    WARCRAFT 3
    DIABLO 2

Yukarıda saydıklarım standart internet cafe oyunlarındandı.

WORLD OF WARCRAFT
    HEROES IV

Hatta kafenin tabelasına World Of Warcraft bulunur diye bir tabela as.Birde WOW resmi olsun.KAPI GİRİŞİNDE SOL TARAFTA ELF LER SAĞ TARAFTA UNDEAD POSTERİ YAP İSTERSEN.

KAFENİ İŞLEK BİR YERDE AÇMANI ÖNERİRİM.BENCE DAHA FAZLA MÜŞTERİ TOPLAYABİLİRSİN.AMA BU MÜŞTERİYE VE SENİN DÜKKANINA BAĞLI.MEMNUN KALMAZLARSA GELMEZLER.

KAFEYE TAVAN VANTİLATÖRÜ AL.MİLLET SİGARA İÇER ÇÜNKÜ VE İÇMEYENLERİN RAHATSIZ OLMAYACAĞI BİR ŞEKİLDE HAVAYI ALSIN.

BİLGİSAYARLARIN KALİTELİ OLSUN VE MÜŞTERİYE PROMOSYON YAP.3 SAAT OYNAYANA 0,5 YADA 1 SAAT BEDAVA FALAN PROMOSYONLARI YAP.SAMİMİ OL.DÜKKANINDAN MEMNUN AYRILSINLAR.

YALAN YANLIŞ ŞEYLER YAZMA.BİRKAÇ MÜŞTERİ İÇİN DEĞER Mİ?

• VALLA SİNİR OLDUĞUM TEK ŞEY BEBE DEĞİL DE EŞŞŞEK KADAR GENÇLERİN(ŞU ANDA BURDA DA VAR ONLARDAN) ÇOCUK GİBİ BAĞIRIP ÇAĞIRMALARI,BAŞKA Bİ ŞEY YOK.SIRF ONLARIN YÜZÜNDEN CAFE DEĞİŞTİRDİM.
  • En Fazla Giden Oyunlar
    Counter Strike (genelde 1.5)
    Gta - Vice City
    Age Of Empires
    Nfs Underground Serisi
    Fifa 2005

tabi kafeye takilan genclerin yeni cikan oyunlara ilgi gostermeside onemli.mesela bazi kafelerde yeni oyun kurulsada counter ve gta dan baska bisi oynanmiyor :))
  • walla baba sana bir tavsiye RED ALERT koy millet kendini unutuyor oynarken.. saatler geçiyor.. bide tavsiye edbileceğim cm serilerini koy onda da ne yaptığını unutyor insan söylemesi bende uygulamsı senden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihaydn1453 -- 10 Mayıs 2005, 23:20:33 >
  • evet bi cafede olmaması sey counter oynayan minik bebelerin baırmaları... yok koprude yok tunel de diye durmadan baırarak yer tayin etmeleri... gercekten bu cok rahatsız edici... ( ve en onemlii kufur olmaması ) ...
  • haa bide tabiki multi destekli oyunların cok sayıda olmali cunku genelde cafelerin ozelliği budur ...
  • 3 kişi gidip her gün 10ytl bayılıyorduk red alert için.Şu sıra aramız bozuk gitmiyoruz yoksa hala giderdik.
    bizle gelen 3 kişi daha vardı onlar counter oynuyordu(sanırım mesajı aldın)
  • Mutlaka:
    -Cs:cz ve source;1.5 de koyabilirsin yanlarına
    -pes 4
    -fifa 2005
    -Warcraft 3 frozen throne
    -half life 2
    -command&conquer
    -ultimate online
    -quake 2 ve 3
  • counter-strike
    quake 3
    half life
    fifa 2005
    gta
    max payne 2
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.