Şimdi Ara

internet aşırı yavaş ve 3 saniyede bir kopuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İşe yarayabilir ama eğer kablosuz adaptör alacaksanız mümkünse kaliteli olanını alın. 30-40 liraya satılanlarda internet hızını maksimum olarak kullanamıyorsunuz. Bilgisayardanwww.speedtest.net veyawww.hizinitestet.com a girip çıkan sonucu ve kullandığınız internetin maksimum hızını yazar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4gn3t!c

İşe yarayabilir ama eğer kablosuz adaptör alacaksanız mümkünse kaliteli olanını alın. 30-40 liraya satılanlarda internet hızını maksimum olarak kullanamıyorsunuz. Bilgisayardanwww.speedtest.net veyawww.hizinitestet.com a girip çıkan sonucu ve kullandığınız internetin maksimum hızını yazar mısınız?

DOWNLOAD TEST ERROR DİYOR HERHALDE BAĞLANTIDA SÜREKLİ KOPMALAR OLDUĞU İÇİN TEST YAPAMIYOR..

AŞAĞİDAKİNİ ALSAM OLUR MU? PC BİRAZ ESKİ MASAÜSTÜ PENTİUM 4.733 2GB RAM ÇALİŞİR Mİ BU BİLGİSAYARDA..

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-150mbps-kablosuz-3dbi-antenli-usb-adaptor-dk-nt-wdn150a3/productDetails.aspx?productId=bd501185&categoryId=103939

• tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Bütün usb adaptörler çalışır ama bunu almayın. Bilindik bir marka olsun , Airties , Zyxel , Cisco falan. Everest,tplink,dark vb. markalardan almayın.
  • Sisteminizi virüse karşı taratmıştınız sanırım halen farklı sistem dosyalarına bulaşmış olabilir bu yüzden önemli dosya ve belgelerinizi yedekleyip sıfırdan ve temiz bir kurulum ile format atarak sisteminizi yeniden kurmayı deneyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiky2122003

Sisteminizi virüse karşı taratmıştınız sanırım halen farklı sistem dosyalarına bulaşmış olabilir bu yüzden önemli dosya ve belgelerinizi yedekleyip sıfırdan ve temiz bir kurulum ile format atarak sisteminizi yeniden kurmayı deneyiniz.

1 hafta önce C te format atmistim D surucusune de mi atmaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce D sürücüsünü de bicimlendirdim yine tık yok
    Eğer virüs varsa USB adaptör de alsam bir işe yaratmayacak alip bir sansimi denesem mi ki

• Ağ tanilamasi yaptim ilk sayfada anlayan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 23 Temmuz 2014; 15:44:30 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ethernet kartı gitmiş olabilir. Masaüstü bilgisayarımda aynı problem olmuştu, kablo değişimi problemi çözmemişti. Harici bir ethernet kartı alıp (10-15 TL birşey olması lazım) taktım, çalıştı. Şu an il dışındayım, ama bilgisayarı kullanan kardeşimden şimdiye kadar herhangi bir problem duymadım. Denemekte yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklı_gözlük

Ethernet kartı gitmiş olabilir. Masaüstü bilgisayarımda aynı problem olmuştu, kablo değişimi problemi çözmemişti. Harici bir ethernet kartı alıp (10-15 TL birşey olması lazım) taktım, çalıştı. Şu an il dışındayım, ama bilgisayarı kullanan kardeşimden şimdiye kadar herhangi bir problem duymadım. Denemekte yarar var.

USB li ethernet veya kablosus USB adaptörü alsam sorun çözülür mü?

• O sizin kendi isteğinize kalmış. Ama USB lerinizden birini işgal etmek yerine, eğer bilgisayarınız masaüstü ise PSI olanından almanız daha iyi olur. Dizüstü ise (o girişi herhangi birşey için kullanıyor musunuz bilmiyorum ama) PC kart yuvasına takılabilen versiyonu varsa ondan da kullanabilirsiniz. Kısaca, USB lere her zaman ihtiyacınız olabileğinden, mümkün mertebe bu şekilde sabit kullanacağınız şeyleri, sabit takılı bırakabileceğiniz yuvalara takmak her zaman daha mantıklı gelir bana.
  • USB li ethernet mi daha hizli olur,wireless USB adaptör ü mü?

• dsl kablosu sağlammı birde splitter olayı hala varmı bilmiyorum ama evde splitter mevcutmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

dsl kablosu sağlammı birde splitter olayı hala varmı bilmiyorum ama evde splitter mevcutmu

Ethernet kablosunu yeni degistirdim splittersiz hatti direk modeme bagladim yine sorun cozulmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

dsl kablosu sağlammı birde splitter olayı hala varmı bilmiyorum ama evde splitter mevcutmu

Ethernet kablosunu yeni degistirdim splittersiz hatti direk modeme bagladim yine sorun cozulmedi.

başka bilgisayara bağlayınca açılıyorsa ethernet kartı uçmuş.
    pci soketli ethernet kartı alın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.