Bildirim
İnternet
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pc'den kaynaklanıyor olabilir. Format çeq qnq. En hızlı ve kesin çözümü. -
Daha 3-4 gün önce win8 yükledim -
quote:
Orijinalden alıntı: yastik1
Beyler lol oynarken arada int bağlantısı kopuyor 10 sn kadar sürüyor ama tfde falan ölüyorum ve suç benim oluyor normalde internette gezinirken dizi izlerken hiç sorun olmuyor neden olabileceği hakkında bir fikri olan var mı ?
Kablosuz bağlantı mı sağlıyorsun?
Eğer kablosuz bağlantı sağlıyor isen,kablo ile bağlantı yapmanı tavsiye ederim.
Şahsen 300 mbps ile bağlantı sağlarken bile sorun yaşıyordum.Geçtim kabloya sorun bitti. -
Kablolu yapamam çünkü annemin tableti de internete bağlanmak zorunda yoksa hemen geçeceğim -
quote:
Kablolu yapamam çünkü annemin tableti de internete bağlanmak zorunda yoksa hemen geçeceğim
Evet yapabilirsin :D
Gerekli olan sadece AP. -
quote:
Orijinalden alıntı: bugu
quote:
Kablolu yapamam çünkü annemin tableti de internete bağlanmak zorunda yoksa hemen geçeceğim
Evet yapabilirsin :D
Gerekli olan sadece AP.
Ap ? biraz bilgilendirebilir misin ? -
Access Point yani.
Bir tane ap alıp modem ile aralarında kablosuz köprü kuruyorsun.
Daha sonra sen modemini alıp kendi bilgisayarına kablo ile bağlıyorsun.
Annenin tableti yada diğer tüm kablosuz aygıtlar Ap ye bağlanarak internete çıkıyorlar.
Ap yi evin herhangi bir köşesine koyabilirsin.Modem gibi düşün o cihazı.Artık kablosuz aygıtlar ona bağlanacak.
Sen ise rahat rahat kablo ile modeme bağlanıcaksın.
Hepsi bu dostum
Bende bu şekilde kullanıyorum.
Birkaç ap ve fiyatları:
http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?CategoryId=2147483646&sText=+Access+Point
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugu -- 31 Temmuz 2013; 16:33:42 >
-
Teşekkürler yardımın için bakarım şimdi -
aynı sorun bendede var, bende kablosuz bağlanıyorum ama hep kablosuz bağlanıyordum sorunun bundan kaynaklı olduğunu sanmıyorum dostum superonline mı kullanıyorsun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Zaknafein.
aynı sorun bendede var, bende kablosuz bağlanıyorum ama hep kablosuz bağlanıyordum sorunun bundan kaynaklı olduğunu sanmıyorum dostum superonline mı kullanıyorsun ?
Evet superonline kullanıyorum ttnet belasından kurtuldum derken bu çıktı ama sadece oyunda olmasıda ayrı bir şey smite oynuyorum hiç olmuyor anlamadım repair deneyeceğim şimdi -
quote:
quote:
Beyler lol oynarken arada int bağlantısı kopuyor 10 sn kadar sürüyor ama tfde falan ölüyorum ve suç benim oluyor normalde internette gezinirken dizi izlerken hiç sorun olmuyor neden olabileceği hakkında bir fikri olan var mı ?
Şahsen 300 mbps ile bağlantı sağlarken bile sorun yaşıyordum.Geçtim kabloya sorun bitti.
Benim kablolu olmasına rağmen aynı sıkıntıyı yaşıyorum
-
quote:
quote:
Şahsen 300 mbps ile bağlantı sağlarken bile sorun yaşıyordum.Geçtim kabloya sorun bitti.
+1 bende kablosuzda sorun yaşıyodum kabloluya geçtim çok rahat oluyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
aynı sorun bendede var, bende kablosuz bağlanıyorum ama hep kablosuz bağlanıyordum sorunun bundan kaynaklı olduğunu sanmıyorum dostum superonline mı kullanıyorsun ?
Evet superonline kullanıyorum ttnet belasından kurtuldum derken bu çıktı ama sadece oyunda olmasıda ayrı bir şey smite oynuyorum hiç olmuyor anlamadım repair deneyeceğim şimdi
repair deneme sakın bir işe yaramıyor üstüne bide item set falan yaptıysan hepsi gidiyor, bende superonline kullanıyorum oyun içinde bazı arkadaşlarımda superonline kullanıyor ve bu sorunu yaşıyor demekki superonlineda bir şey var ,ben telefonla aradım güncelleme gönderiyorum falan dedi telefondaki güncelleme gönderdi ama nafile durum hala aynı . bence bi ara yeni bir şey söylerlerse buradan paylaşırsan sevinirim.
-
quote:
quote:
quote:
Evet superonline kullanıyorum ttnet belasından kurtuldum derken bu çıktı ama sadece oyunda olmasıda ayrı bir şey smite oynuyorum hiç olmuyor anlamadım repair deneyeceğim şimdi
repair deneme sakın bir işe yaramıyor üstüne bide item set falan yaptıysan hepsi gidiyor, bende superonline kullanıyorum oyun içinde bazı arkadaşlarımda superonline kullanıyor ve bu sorunu yaşıyor demekki superonlineda bir şey var ,ben telefonla aradım güncelleme gönderiyorum falan dedi telefondaki güncelleme gönderdi ama nafile durum hala aynı . bence bi ara yeni bir şey söylerlerse buradan paylaşırsan sevinirim.
Tamam ilgin için teşekkürler
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Tamam ilgin için teşekkürler
durum nedir ?
-
Valla oyuna girmedim repair yaptıktan sonra o yüzden müşteri hizmetlerini de aramadım birazdan bi oyun atarım o zaman söylerim neler olduğunu -
Merhabalar,
Ne yazık ki kablosuz yayın yapan cihazların performansını etkileyen pek çok faktör var. Sinyal kirliliği, kör noktalar, sinyali yansıtan yüzeyler bunlardan birkaçı. Modemi kablosuz sinyal yayan diğer cihazlardan uzakta, arada mümkün olduğunca kolon ve duvar olmayacak merkezi bir yerde konumlandırmak, en güncel yazılımı yüklemek, arayüzünden farklı kanal numaralarını denemek kablosuz yayın gücünü artırabilir.
Bunların mümkün ya da yeterli olmadığı durumlarda ise AP-Router, Wireless Repeater ya da kesin çözüm sağlayan powerLINE adaptörlerinden yararlanabilirsiniz.
Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için Kablosuz Sinyal Katilleri yazımızı okuyabilirsiniz.
Saygılarımızla,
NetMASTER Destek Merkezi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X