Şimdi Ara

İnternational Version ve Usa versiyon telefon arasındanki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.Ben amazon.com dan telefon almayı düşünüyorum . Htc one m7 alıcam ama başlıkta da yazdığım gibi iki versiyon var ve aralarında 110-120 dolar gibi az olmayan bir fark bulunuyor.sorum şu acaba ben usa model m7 alsam Türkiye'de kullanabilirmiyim bir sorun çıkarmı .

İlgilenen herkese teşekkür ederim...

• Donanımsal fark yoktur. Yazılımsal farklar mevcuttur. Bunlar sizi ayıran en temel unsurları içerir. Yani Oradaki gsm şirket istasyonlarının verileri vs vs. özellikler. Ordaki baz istasyonları burdakinden 2-3 kat daha yüksek frekansta çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelFRANTIX

Donanımsal fark yoktur. Yazılımsal farklar mevcuttur. Bunlar sizi ayıran en temel unsurları içerir. Yani Oradaki gsm şirket istasyonlarının verileri vs vs. özellikler. Ordaki baz istasyonları burdakinden 2-3 kat daha yüksek frekansta çalışır.

Peki ben Türkiye'de kullanabilirmiyim.
  • Kullanabilirsin tabi.
  • eminmisin hocam bak 600 dolar verip telefon alıcam usa versiyon çalışır değilmi.
  • hocam sanırım 4g calısmıyor, frekanslarla alakalı bir farklılık var ve en fazla 3g calısıyor. gerci 4g daha gelmedi ama gelirse o hızda calısmaz.
  • acaba kullanan yokmu benim gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökdemirmehmet

eminmisin hocam bak 600 dolar verip telefon alıcam usa versiyon çalışır değilmi.

Yazılımı zaten değiştirebiliyorsun ondan sorun olmaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelFRANTIX

quote:

Orijinalden alıntı: gökdemirmehmet

eminmisin hocam bak 600 dolar verip telefon alıcam usa versiyon çalışır değilmi.

Yazılımı zaten değiştirebiliyorsun ondan sorun olmaz :D

yani al diyorsun değilmi.
  • Uygunsa alın. Sıkıntı çekmezsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.