Şimdi Ara

Interlude PvP Serveri- L2BMG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    XP/SP: 10000x
    Adena Drop: 5000x
    Item Drop: 1x
    Enchant Rates:
    Armor/Weapon/Jewels: 80% (Normal Scroll)
    Armor/Weapon/Jewels: 100% (Blessed Scroll)
    Safe/Max Enchant: 5/20
    Custom Features:

Fire Crystal Armor (150 Coins of Luck per part)
    Fighter/Mage Tattoo (500 Gemstone Powders)
    Caradine's Letter [noblesse quest item] (1000 Gemstone Powders)

Serverde Kesinlikle Lag Yoktur. Dengeli Classlar Ve Çok Zevkli Pvp Var. Sadece Online Sayısı Biraz Sorun Ama Server Yeni Ve Gelirseniz Daha İyi Olucak İnş. Server Benim Değil Sadece Playerim. Farm Kolay Diyemem Ama Dakikasnda İtemleri Yapmanın Da Pek Bi Anlamı Olmazdı Bence..
    http://www.l2bmg.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: xKAJMERAN

o serverda kasman yerine ayin 25inde acilacak server (l2appeal) de kas bence karar senin tabiki

Aynştayn 70 x server ile 10000x server arasındaki farkı biz mi öğreticez sana ?

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

quote:

Orijinalden alıntı: xKAJMERAN

o serverda kasman yerine ayin 25inde acilacak server (l2appeal) de kas bence karar senin tabiki

Aynştayn 70 x server ile 10000x server arasındaki farkı biz mi öğreticez sana ?

1.Sen niye atlıyon konuyu senmi actin?
    2.Bende biliorum 70xle 10000x arasindaki farki onemli olan lvlmi player olmadiktan sonra. Bu arada senden ogrenecegim bir sey yok anladin?
    3.Konuyu acan arkadas demis farm kolay diyemem max 30 playerli serverda farm yapmak komik ve bosa kurek sallamak olur.
    4.Benim diyecegim ben ona server onerdim hemde offical karar onun.
    5.bilekburak seninle bir server oynamistik zz.org lu bir serverdi 1dk durulurmuydu home hostingti yanilmiorsam ddos yemekten oynanmiyordu buglari sende biliordun. neyse...

• Bu serverda admin farmı kolaylaştırdı 3x ama online az bakarım belki appaele girerim türk serverımı bide 70 x mi?

ILJILJILJI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilekburak -- 25 Haziran 2011; 11:25:28 >
  • Server Yeni açılan Bi serversa eğer playerin az olması cok normal sanki. appeala girince 5k online seni mi bekliyo olcak? admin bot mu sokcak oyuna sacma sapan konusmayın. bi pvp serveri olarak cok guzel ve başarılı.
  • Appeal 70x turk serveri ve offical bugun acilior saat 19:00 gmt+1 en az 400+ player olmasini bekliyorum foruma dayanarak soyluyorum. Tamam bizde java server oynadik offical olmadigi zaman pvpsine zaman gecirmek icin ama her zaman yuksek rateli serverlar bayiyor konuyu acarken dedigin gibi emek vermek lazim emeksiz oynayacagin serverdan ne kadar zevk alacan merak konusu neyse uzatmayim isteyen gelir istemeyen bakar dalgasina... Kimse yanlis anlamasin ben herkezi appeale toplamaya calismiyorum ve serveri acanda degilim. Sadece server onerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xKAJMERAN -- 25 Haziran 2011; 17:35:55 >
    11 ay önce açıldı
    97D MuOnline Server
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya şimdi o dediğin l2bmgye bi girsem %100 çalışan 3-4 bugg biliyorum Serverin packi dur tahmin edeyim l2jfrozendir byk ihtimal. Yeter daha önüne gelen indiriyor internette l2jfrozen kuruyor bi server. Ben bıktım artık o tip serverlarda adam ezmekten. Bu arada adminin boot açmasına gerek yok kardeşim zaten 350-400 + pLayer olucak serverda Kaynaklara dayanarak bunu söylüyorum. Uzatmayada gerek yok Herkez baksın çorbasına.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.