Şimdi Ara

intelliscreenx satın alacam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu mereti nereden satın alıyoruz iyicene delirdim ya.. Hangi repodan ??? koskoca internette bununla ilgili birşey bulamadım...

• Cydia'da arattığında çıkması gerekiyor. Modmyi reposunda da mevcut zaten. Sorunu tam olarak anlayamadım.
  • cydia ile gelen repolardan birinde var zaten, ekstra repo yüklemene gerek yok. Sadece arama kısmına küçük harflerle yazman yeter, sen daha intel yazarken bile çıkıyor.
  • modmyi.com reposu eklenmiyor sorun burda.. başka ne yapmamız gerek acaba?
  • O repo cydia'da kendiliğinden mevcut olması gerek diye biliyorum. Ancak repoya erişimde bir sorun varsa dediğiniz gibi, tek çare beklemek. Kısa sürede düzelecektir. Sık sık oluyor böyle şeyler.
  • malesef yok. Repomda en çok kullanılan adresler olmasına rağmen yok. dediğiniz gibide yaptım I, İ, i, ı tüm harflerle arattım ama çıkmıyor meret! Bende internetten .deb dosyasını bulup ifonbox ile kurdum sonra cydia dan kurulu programlara gelip intelliscreenx bulup satın aldım. Ama lisansla ilgli her hangi birşey olmadı tekrar ana sayfaya geldim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLOCK-19

malesef yok. Repomda en çok kullanılan adresler olmasına rağmen yok. dediğiniz gibide yaptım I, İ, i, ı tüm harflerle arattım ama çıkmıyor meret! Bende internetten .deb dosyasını bulup ifonbox ile kurdum sonra cydia dan kurulu programlara gelip intelliscreenx bulup satın aldım. Ama lisansla ilgli her hangi birşey olmadı tekrar ana sayfaya geldim ?

Orijinal olmayan .deb dosyasını kurduktan sonra uygulamanın sayfasına girip satın aldınız doğru mu?

Doğruysa, uygulamanın ismine tam olarak bakın şu anda ve kurulu uygulamayı kaldırın. Arama ekranına aynı ismi yazın ve tekrar kurun. Daha önceden ücretini ödeyip satın aldığınız için doğruca indirme ekranına geçecektir (belki kullanıcı adı ve parola girmenizi isteyebilir, güvenlik için.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internetten .deb 1.3.4 orjinal olmayan sürümünü indirip kurmuştum ve cydiaya girip kurulu olan programlardan üzerine gelip satın almıştım. Daha sonra satın al ekranından paypalı seçerek ödeme yaptım gmail hesabımı seçerek. Ama bana herhangi bir şifre vb birşey vermedi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLOCK-19 -- 20 Aralık 2012; 1:02:56 >
  • Benim iPad imde JB li bu program ne işe yarıyor ki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.