Şimdi Ara

Intel WIDI (Miracast): Laptop Görüntüsünü TV'ye Kablosuz Aktarmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
11
Favori
124.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozancn

quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

Çok uğraştım ama en sonunda MSI GE60 ONC laptopa Intel widi kurmayı başardım, wireless kartını değiştirerek.

Konuyu açana teşekkür ederim, bu teknolojiden haberim yoktu, bilmem kaç milyar verdiğim aletleri en sonunda yerinden kıpraştırmadan kablosuz bağlayabiliyorum!

notebook içindeki wireless kartını başkası ile değiştirdiniz?

Evet, konuyu detaylıca yukarıda anlattım.
  • M. Reha M kullanıcısına yanıt
    Şimdi özetlersek, kablosuz ekran paylaşımı için tek alternatifimiz INTEL WIDI mi? Ve bunun için de hem işlemci, hem ekran kartı, hem de kablosuz ağ adaptörünün uyumlu olması gerekiyor, öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

Şimdi özetlersek, kablosuz ekran paylaşımı için tek alternatifimiz INTEL WIDI mi? Ve bunun için de hem işlemci, hem ekran kartı, hem de kablosuz ağ adaptörünün uyumlu olması gerekiyor, öyle mi?

Şu an için öyle ama yaygınlaştıkça, başka çözümlerde çıkacaktır.

İşin sırı, 300 Mps destekleyen wireless kartla, sağlam bir işlemci, yoksa AMD olsa ne yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

Şu an için öyle ama yaygınlaştıkça, başka çözümlerde çıkacaktır.

İşin sırı, 300 Mps destekleyen wireless kartla, sağlam bir işlemci, yoksa AMD olsa ne yazar.

Ne yapalım, biz de kabloyla bağlarız artık
  • Benim televizyon LG 42LM615S. TVde kablosuz bağlantı yok ama kablo ile ağa bağlı ve DLNA özelliği var. Ben de kaç gündür bilgisayarı kablosuz olarak nasıl bağlarım bu alete diye aranıp duruyorum. Deneyelim bakalım. Olursa çok güzel olur.
  • Arkadaşlar bu olay sadece intel wireless'lerde mi oluyor. Benim notebook'umun wireless'i broadcom bu tarz bi olay yok mu onda yardımcı olursanız sevinirim. Yoksa illa intel wireless kart mı bulacağım.
  • Benim bilgisayar desteklemiyor ama telefondan yapıyorum aynı şeyi ve gecikme var dediğiniz gibi. Bu gecikmenin sebebi nedir sorun televizyon mu telefon mu bağlantımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

Benim bilgisayar desteklemiyor ama telefondan yapıyorum aynı şeyi ve gecikme var dediğiniz gibi. Bu gecikmenin sebebi nedir sorun televizyon mu telefon mu bağlantımı?

Çok aşır gecikme olmuyorsa bu normal sonuçta görüntüyü işleyip kablosuz olarak TV'ye yolluyor. Aşırı değil ise kafanıza takmayın.
  • apaci0834 A kullanıcısına yanıt
    Yalnız şöyle bir şey var bağlantıyı telefondan başlattığımda gecikme 2-3 saniye oluyor televizyondan taratıp telefonu bulunca 1 saniye felan oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

Yalnız şöyle bir şey var bağlantıyı telefondan başlattığımda gecikme 2-3 saniye oluyor televizyondan taratıp telefonu bulunca 1 saniye felan oluyor

Tahminime göre 2 cihazın sinyal gönderim süreleri farklı. İçerisinde kullanılan parçanın tepkime süreleri farklı olabilir bu yüzdendir. Ben notebook'umdan görüntü aktarmak istiyorum ama olmuyor Broadcom wireless var ondan mı değil mi anlamadım gitti
  • Telefonunuz ne marka, bende samsung note 2 var ve beceremedim. hangi programı kullanıyorsunuz? Yardımcı olabilirmisinz?
  • Benim işlemci İntel i7 ama ekran kartı AMD , TV LM660S ekran kartından dolayı yapamayacak mıyım.
  • Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.Asus k55vj laptopum var zor bela wifi kartını değiştirerek widi yi yükleyebildim pc ye.Fakat bu kez tv cinslik yapıyor.tv im samsung d6000 sadece dlna var.Neyse ağ üzerinde widi yi görüyor ama desteklenmeyen dosya biçimi diyor sürekli.bunu nasıl çözerim lütfen yardım!!!!

Bunlarda hem pc hem tv ekran görüntüleri

Intel WIDI (Miracast): Laptop Görüntüsünü TV'ye Kablosuz Aktarmak Intel WIDI (Miracast): Laptop Görüntüsünü TV'ye Kablosuz Aktarmak Intel WIDI (Miracast): Laptop Görüntüsünü TV'ye Kablosuz Aktarmak

Intel WIDI (Miracast): Laptop Görüntüsünü TV'ye Kablosuz Aktarmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewent20 -- 24 Şubat 2014; 1:53:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lewent20 L kullanıcısına yanıt
    Bende de Samsung var. Bu konuyu ilk açtığımda bilgisayarımda wi-di'ın hangi versiyonu yüklüydü bilmiyorum fakat sorunsuz bir şekilde izliyordum. Şimdiki versiyonlarını yükleyince aynı problem bende de başladı. Şimdi sana tavsiyem bu wi-di'ın eski versiyonlarını bulabilirsen bulup onları yükleyip denemen.

Samsung sağ olsun hiç ilgilenmiyor bu tür problemler ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

Bende de Samsung var. Bu konuyu ilk açtığımda bilgisayarımda wi-di'ın hangi versiyonu yüklüydü bilmiyorum fakat sorunsuz bir şekilde izliyordum. Şimdiki versiyonlarını yükleyince aynı problem bende de başladı. Şimdi sana tavsiyem bu wi-di'ın eski versiyonlarını bulabilirsen bulup onları yükleyip denemen.

Samsung sağ olsun hiç ilgilenmiyor bu tür problemler ile.

Anladım kardeş hemen deniyorum eski sürümleri bi kaç tane buldum gibi deneyip çalıştırabilirsem o sürümü eklerim buraya.
    Teşekkür ederim cevabın için...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • win8 kullanıyorsanız güncellemesini yapıp 8.1 geçin, intel.com dan pc nizin widi ile ilgili driverlarının güncel olup olmadığını kontrol edin güncelleyin ve tv nin sürümü de son sürüm ise hiçbir sorun olmadan bağlanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

Dostum ben bu siteden indirdim.

http://www.intel.com/p/en_US/support/detect/wireless-display

Otomatik olarak bilgisayarımı taradı ve widi programını indirebileceğimi belirtti...

laptobunzun tam modelini verirmisiniz ? ben bu konuda Widi yükleme hatası alıyorum. laptobumun MOdeli MSI GE620DX - 801XTR. Elimde LG LA740s marka bir Smart TV var. Miracast İntel's Widi destekliyor.
  • desperadotr kullanıcısına yanıt
    Asus Ux31a-4003h
  • widi dedikleri wifi direkt oluyor sanırım.dlna miracast dediklerinden farkı nedir?aynı ağ üzerindemi olmalı tv ve tablet /pc?samsung es7000 tvde wifi direkt var.android çin(mali çipset) tabletten app ile mp4 videoları aktarabiliyorum.widi de ne gerekli yazılım/donanım tam anlayamadım doğrusu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Riven_ kullanıcısına yanıt
    Bende MSI GE620DX 801XTR model laptop var. Bunda İntel Centrino Wriless N 130 olmasına rağmen yinede desteklemiyor Destek 1000 lerde başlıyor lanet olsun çok denedim olmadı yüklemeler fail oldu. İntelin kendi zamazingosu. en fazla 5 MT 1.4 versiyon HDMI kablo alır çözerim işi. Widi widi ömrümü yedi bu teknoloji. yapanlar bile görüntü ve ses gecikmsinden şikayetçi bence kablo en iyisi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.