Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Intel-SA-00088 anakart + atom cpu + 1 gb ram Satın Al 2 Şubat 2022 20:07 1 1 Intel-SA-00088 anakart + atom cpu + 1 gb ram Anakart + Atom işlemci + ram İşlemci: Atom ama modelini bilmiyorum. Ram: 1 Gb Anakart: Intel-SA-00088 for Intel® Desktop Boards Anakart (Intel® 945 Express Chipset Family Boards) AA number E46416-106Anakart detaylı bilgi :https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/support/boards-and-kits/desktop-boards/legacy-intel-desktop-boards/intel-desktop-board-d945gclf2.htmlAnakart micro atx dir, zamanında torent indirmek için bir arkadaştan takas yolu ile almıştım, eski eşyaları karıştırırken buldum, üzerinde atom işlemci ve 1 gb ram vardır. Anakartın aynası vardır. Çok düşük elektrik tüketimi vardır, download upload pc yapabilirsiniz. Ben tv'de kullanıyordum, torentten film indirmek için çok kullanılmadı, gelişen teknolojide atıl vaziyette kullanılamadı. FİYAT:100-TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Intel i3 12100F Kutu, Garanti, Fatura var