Şimdi Ara

Intel(R) 82945G Express Chipset Family

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartlarından pek fazla anlamam ama başlık da ismini gördüğünüz ekran kartı kac mb oluyo kusura bakmayın ama bi oyun alıyorum adam diyo ekran kartı ne senin Intel(R) 82945G Express Chipset Family diyorum neeee diyo ekran kartı onboard bilgisayarı aldıgımda vardı yani 1. sorunum bu
    2. sorunum ise yeni bi ekran kartı alıcam piyasada ki bütün oyunları hiç kasmadan mükemmel bi şekilde oynayacagım ekran kartı solermisiniz para sorun değil...Şimdiden teşekkürler cvplarınız için...

• bu chipset defaultta 8 mb ile çalışıyor. 224 mb ye kadar arttırılabilir diyor ama ben çok uğraştım,olmadı. hatta diğer rakamlar da olmadı.

ayrıca o bağımsız bir ekran kartı değil. adamın sana sorduğu muhtemelen bağımsız ekran kartıdır, yani senin şuan almayı düşündüğün cinsten. Yani ekran kartın yok senin özetle. Onboard diye bi ekran kartı varmış, onu kullanıyom diyeceksin.

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefisperest -- 9 Kasım 2006; 1:33:45 >
  • Teşekkürler nefisperest bir de ben bi ekran kartı alıcam ama suan 500 ytl hazır biraz daha bulabilirim nasıl bir ekran kartı almamı önerirsin almısken iyi birşey almak istiyorum hiçbir oyunda sorun cekmemek istiyorum da çünkü bıkdım artık hep low graphic ayarlarında oynamakdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manav -- 9 Kasım 2006; 15:01:16 >
  • XFX 7900 GS tavsiye edebilirim.
  • 7900 gs arkadaşım. Oyunların %95'ine full kapasite cevap verebilecek bir ekran kartı. Daha fazla para vermene gönlüm razı gelmez zira yeni teknolojili kartlar kapıda, geldi-gelecek. Birkaç ay içinde verdiğin 500 ytl'nin çöpe gitmemesi için...

yaklaşık 220 dolar+kdv fiyatı var. kdv dahil ytl fiyatı yaklaşık 370-390 ytl civarıdır.

500 ytl'ye biraz daha iyi kartlar alınabilir ama aralarında performans açısından çok fazla fark olmaz, 100-130 ytl paran cebinde kalsın, direct x 10 kartlara kullanırsın üstüne ekleyerek.

Eğer yeni teknolojiye hızlı geçmek istiyorsan tabi, daha düşük bi kart da alabilirsin, artan paranı da yeni kartına harcarsın.Bu konuda tavsiyem de

XFX 7600 gt XXX ed, isimli karttır. Fiyatı 169$+kdv'dir. Performansı çok iyidir. Birçok oyunu kaldırabilecek kapasitesi vardır. 2-3 ay bununla takılıp yeni sisteme dönebilirsin.

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefisperest -- 9 Kasım 2006; 15:35:36 >

• 2-3 ay beklemem gerekiyorsa beklerim sorun değil o zaman yeni kartlar gelsin 2-3 ay sonra tekrar yazarım buraya sagolun arkadaslar
  • sen 2 -3 ay degil 1 yıl beklemen lazım en azından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel PM45 Anakart ve Upgrade
    14 yıl önce açıldı
    VIA HD Audio nedir?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: enyz

sen 2 -3 ay degil 1 yıl beklemen lazım en azından

Neden öyle dedin ki eger o kadar beklemem gerekiyosa hiç beklemeyim alıyım hemen, biraz daha acıklarmısın sen neden 1 yıl?
  • direct x10 kartlar piyasaya girdi. tr'ye ne zaman gelir bilinmez. arkadaşımız sanırım kartların oturma evresinden bahsetmiş ama başka bilgileri varsa paylaşmak iyi olur çünkü biz ne dersek arkadaş ona göre alış-veriş yapacak. cevabını bekliyoruz arkadaşım.

edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefisperest -- 10 Kasım 2006; 21:30:06 >
  • Ayni onboard ekran kartı var bendede.(2006 dan kalma) şimdi bu 8mb mi kullanıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.