Şimdi Ara

Intel, PlayStation 6 işini AMD’ye kaptırdı: İşte sürecin detayları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • INTEL burnu büyük bir firmadır, zaten tekel durumuna geçen firmalar hemen hemen benzer zihniyete bürünüyor, AMD'nin konsolların yonga üretimini alması da tipik yonga şirketi olmasından kaynaklı, istenen çipi geliştirip parası alıp defolup gidiyor. ps4 yongasının ihalesini aldığı dönem de firma bu sayede ayakta kalmıştı, o dönem ms'u da kapınca paçayı kurtardılar... :))

2006-2016 yılları boyunca cpu kanadında rezil bir çizgide gitse de konsolları üretim işini kapmakla firmanın hayatı kurtuldu, ZEN'i geliştirecek parayı çıkarmış oldular. kaç sene zen haberleri okuduk durduk.

intel'in bu gibi işleri kapamaması hantal yapısı kuralları dikte etmesi kâr odaklı bakmasından, ilk dönem xbox'ta ms'u bezdirdiklerini okumuştuk. Açıkçası böyle olması tüketici bence lehine.

İntel şu durumda olmasına rağmen burur kıvırıp kendi kuralları kâr marjını korumak istemesi sevinmeden edemiyorum. büyük bir firma tarafından tarihe postalanmasını diliyorum. ama bu yetmez nokia gibi isim hakkını birileri alsın belli alanlarda yine bir süre sürünsün sonra temelli yok olup gitsin istiyorum. :))

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.