Şimdi Ara

Intel p4 506 o c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çıkarabildiniz yazarsanız değerlendirme yapıcam bende varmış bitanede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Bu işlemciye o c yapan varsa kac ghz e
    Çıkarabildiniz yazarsanız değerlendirme yapıcam bende varmış bitanede

oncelikle merhabalar bende p4 630 var.stok fani ile 3.4e cikardim psu um 300watt everest everest pek iyi deil ama ben bu islemciyi 3.5 e cikarmistim sonra 3.4e geri aldim vede boşta 50-51derece arasi son olaram voltaj ise 1.264 olmustu galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dobblecros3690 -- 16 Mayıs 2013; 19:22:27 >
  • Hmm az çıkarmışşin ben dün biraz uğraştım 4.01ghz çıkardım 65-69 arası atabilse tutabildim

• Bende P4 vardı fakat modelini unuttum 630 muydu neydi, 350Watt PSU ile 3.7 Çıkarttım yandı ama.

Edit : Zaten çok işime yaramıyordu indirme işlemlerinde kullanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerdesouza -- 17 Mayıs 2013; 14:29:49 >
  • p4 641 3.87 ghz voltajsiz çıkardım

• bende bir p4 kasa almayı düşünüyorum. hepsini not alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: southname

p4 641 3.87 ghz voltajsiz çıkardım

Pentium4 HT 531 Stok fan + MX-4 3.6 Ghz 49c daha fazlasını yemedi
  • Ben P4 650'yi 3.4'den>4.08'e oc ettim gecen sene yaz aylarında (Temmuz-Ağustos) stok fanla çok ısınmıyordu ama fan çok ses yapıyordu . Ve pc'nin için bir hayli sıcaktı kapağı açıyordum .. Sende 2.66'dan>3.00'a oc et derim ama pek bi randıman alamazsın.Sonuçta P4 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 19 Mayıs 2013; 21:10:06 >
  • Yorumlar icin saolun ama ben 4.01de kullanıyorum ısı 65 70 arası oyun icin değil zaten oyun icin laptobum war olerine tecrübe olsun die kurcalıyorum makineyi ee yas daha16 daha cok sey ogrenceZ

• quote:

Yorumlar icin saolun ama ben 4.01de kullanıyorum ısı 65 70 arası oyun icin değil zaten oyun icin laptobum war olerine tecrübe olsun die kurcalıyorum makineyi ee yas daha16 daha cok sey ogrenceZ

dikkat et işlemci elinde kalmasın ben olsam biraz downclock yaparım işlemcin çok ısınıyor.
  • Ya boswer kalırsa kalsın hem o kadarda yüksek değil laptobum 85-90 arası calisio

• quote:

Ya boswer kalırsa kalsın hem o kadarda yüksek değil laptobum 85-90 arası calisio

Pentiumlar için max sıcaklık 75'tir gerisi çok tehlikeli. sen bilirsin laptop işlemcisi değil bu mimarisi farklı
  • Haklisin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.