![](/Static/forum/img/cart-icon.png)
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam yanlış anlamazsanız hiç referansınız yok. Önce kargo sonra ödemeyi kabul ederseniz ben alabilirim. |
Hepsiburada dan iade talep ettim, dükkan sahibi aradi paketi actiysaniz almayiz dedi, sonrada hepsiburada da reddedildi iade istegi. Tam ne yapmalayim yardimci olabilcek varmi. Ilk defa böyle bir durumla karsilastim. @Kıvan Ç malesef o sekilde gönderemem fakat cok tanilan arabulucuk yapan biri varsa forumda, ona da ufak bir pay veririm. |
İade başvurunuzu 14 günlük cayma hakkınız dolmadan yaptıysanız E-Devlet üzerinden başvurabilirsiniz.Ekran görüntüleriyle beraber zamanında başvurmanıza rağmen cayma hakkınızın engellendiğini belirtin. Geciktiyseniz hepsiburada iade almamakta haklı. Anakart modeliniz nedir hocam nasıl bir uyuşmazlık yaşadınız ? Böyle pahalı bir işlemciyi neye göre aldınız aceba merak ettim doğrusu. Arabulucu olayı uzak bir ihtimal ne yazıkki. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıvan Ç -- 4 Nisan 2024; 23:45:49 > |
Google dan baktimda, 6 ay a kadar sürebilirmis dava. Bu cok uzun bir süre :/ . Ben kendim cok anlamam pc islerinden arkadasim tavsiye etti bende siparis verdim guvenip. Anakartim amd mis megersem oyle patladik biraz. Yeni anakart alip taktirmak vs biraz sikinti o islere girmek istemiyorum. Sonra bu olayi baska bir arkadasa anlattim oda bana 7800x3d al diyor simdi oyuzden bunu satip onu alirim muhtemelen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam tüketici hakem heyetine başvurduğunuzda o kadar uzun sürmez diye düşünüyorum. Ayrıca 7800x3d alıncada patlayacakmışsın gibi geldi bana. Şuan am5 bir işlemci mi kullanıyorsunuz da 7800x3d güncelleme yapacaksınız ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5600x var suanda, patlicakmissin derken tam anlamadim, am5 nedir ? |
Hocam 5600x söküp aynı anakarta 7800x3d takamazsın hocam anakartı değiştirip ddr5 ram alman gerekir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
cok sagol bilgiyi verdigin icin. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |