Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Intel i5 10400F işlemci + Gigabyte H410M-H Anakart - 1500 Satın Al 25 Nisan 2021 14:15 1 1 Intel i5 10400F işlemci + Gigabyte H410M-H Anakart - 1500 Merhaba arkadaşlar. 2020 Aralık ayında aldığım sistemimdeki iki parçayı satacağım. Macbook umun bozulduğu dönemde idareten almıştım. Herhangi bir problemi yok ikisinin de. Aynı zamanda faturaları ile beraber göndereceğim. Aralık 10 gibi faturaları kesilmişti. Net tarih hatırlamıyorum açıkçası. Gönderirken bakarım. :) Işlemci fanini hiç kullanmadim. Kendi işlemci sogutucum vardı onu kullandım. Fiyatı elimden geldiğince uygun tutmaya çalıştım. Eğer isterseniz snowman marka işlemci soğutucuyu gönderebilirim. 1 ayağının vidası eksik. 50₺ karşılığında. beni oldukça iyi idare etti. Pazarlık düşünmüyorum. Zaten uyguna verdigimi düşünüyorum. Ilgilenirseniz PM atabilirsiniz. :) 3 günlüğüne indirim yaptım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EA FC 25 PS5 Secondary - PS4 Pri + Helldivers 2 PS5 Pri Bol oyunlu PS5 Pri hesabı + 2.5 Sene PS Deluxe PS4 Pri Hak - PS Plus Deluxe 3 Yıl + Oyunlar Satılık Xbox Series S - 1.5 Sene garantili