Bildirim
İntel i3 12100f icin ddr5 mi secilmeli ddr 4 mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İ5 12400f + ddr4 alın daha iyi. En iyisi bütçenizi söyleyin ona göre önerelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2. El bakiyorum en fazla 7.5k belki 8
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bütçeniz ddr5 için müsait değil. İ3 12100f gibi 4 çekirdekli işlemci yerine 2. Elde daha çok bulunan Ryzen 5 3600 veya 5600 bakınız. Anakartları daha uyguna bulabilirsiniz. Hem Cs - valo gibi oyunlarda daha iyi sonuç verecektir.
Üçü içinde RX 5700 çok daha iyi. Tabi bir sorunu sıkıntısı yoksa. 1660s ile 1070 yakın kartlar, 1070 8 gb vram ile biraz daha iyi sayılabilir.
2. El topladigim icin ddr5e butce yetiyor. İ3 12100f tek cekirdek performansindan r5 3600dan daha iyi oldugu icin bu islemciyi sectim ve daha yeni oldugu icin. Rx 5700un fanlari %100de donuyormus bir sıkıntı olur mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen1_01 -- 17 Ağustos 2024; 22:37:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8 bin bütçede aslan payını ddr5e gömerseniz ekran kartı ne alacaksınız? Bugün 20 bin civarına sıfır sistemde bile mecbur ddr4 alınıyor. Ayrıca i3 12100f ile ddr5in hangi avantajını göreceksiniz?
Artık oyunlar 4 çekirdekten fazlasını istiyor. İ3 ile bir oyun açıyorsun, %70 işlemci kullanımını görüyor. Arkada discord falan da açarsanız Frametime'da %1 fpsler'de kendini belli ediyor i3ler.
Siz bilirsiniz yine de. Bu arada Rx 5700ün fan sorunu falan varsa altından başka şeyler de çıkar hiç riske girmeyin.
Yardiminiz icin tesekkurler ekran kartini simdi degil 1 2 ay sonrada alabilirim, oyle agir oyunlarda oynamam ondan 12100f daha iyi olcagini dusundum olmazsa r5 3600. Ddr4u tercih etmem gerekiyor anlasilan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X