Şimdi Ara

Intel HD Graphics 5500 Nasıl bir ekran kartıdır ? Ekran kartı karşılaştırabilecğim güncel bir site ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
101.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu aralar bir laptop arayışındayım. Normal iş için günlük kullanım bilgisayar alıcam. Oyun vb. çok önemli değil. Sizlere sorum
    full hd (1920x1080) çözünürlüğe sahip bir bilgisayar Intel HD Graphics 5500 ekran kartına sahip ise videolarda filmlerde FHD görüntüde sorun olurmu ?
  • gta 5 oynuyorum bu kartla ama mario falan oynarsın demişler
  • 1 hafta önce Beko mağazasından bir laptop aldım. Oradaki çalışanlar da çok övdü işte; "ram'i böyle güçlü işlemcisi i3 ekran kartı çok hızlı" falan filan diye, Görüntüsü falan da şık duruyordu aldım ben de. (Life diye bir marka)

    Aldım getirdim pc'yi sonra CSGO yükledim baktım 25 fps zorla alıyorum, Minecraft indirdim 1.6.0 (eski bir sürüm) bile oynanmıyor bende soruyorum kendime "adamlar iyi demişti bu mu iyi? acaba bir ekipmanı mı bozuk? acaba grafik ayarları bir laptop'a göre çok mu yüksek?"


    Pc özelliklerin bakıyorum değerler iyi, işlemci çok ısınmıyor. Grafik ayarlarını düşüreyim dedim masa üstüne sağ tıklamamla başımdan aşağı kaynar sular dökülmesi bir oldu. Bu ekran kartı ne Nvidia ne MSI ne de diğer iyi bir ekran kartı markasıydı. INTEL logosunu görünce saydırmaya başladım hem araştırmaya üşenen kendime hem de bana öven çalışanlara. (İyi bir modelde değil aq daha da moralim bozuldu)


    Ekran kartı o kadar kötü ki I3 ya da 8GB ram kurtaramıyor bile. Eski oyunlar bile düşük ayarlarda zorla 50 fps. Buradan pc alacaklara ve ucuz bulmaya çalışanlara sesleniyorum ne olursa olsun ucuz diyip çalışanların lafına bakıp ta pc almayın, araştırın. ya da üstüne 2000 daha ekleyin toplama alın. Ben ettim siz etmeyin! Bir anlık heyecan ve gazla bir şey almayın arkadaşlar, benden bu kadar dikkat edin kendinize!! ^^

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.