HP bilgisayarımda İntel HD Graphics 2000 ekran kartı var. Ekran kartının ayrılmış ram belleği 64 MB olarak gözüküyor. Bunu yükseltmek için ne yapmam lazım.
Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Onu Yükseltme Şansınız Yok Sistemininzde Ekran Kartı Bulunmadığı İçin İşlemcinin Entegre Grafik Birimini Kullanıyorsunuz Bu Birimde Bellek Miktarı Çok Düşük Olduğu İçin Sistem Belleğini Kullanıyor.Yükseltmenin Tek Yolu Harici Ekran Kartı Almaktır.
bios altında ayarı olabilir,anakart marka modeli yazarsanız kullanma klavuzuna bakıp yardımcı olmaya çalışırım
quote:
Orijinalden alıntı: usb2.0
bios altında ayarı olabilir,anakart marka modeli yazarsanız kullanma klavuzuna bakıp yardımcı olmaya çalışırım
Anakart modeli ile ilgili görüntü ektedir kardeşim. Cevabını bekliyorum.
Bios'da entegre grafik çözümü için ram belleği yükseltme seçeneği oluyor.Sizin kullandağınız anakart bu seçenek var mı kurcalamak araştırmak lazım
hazır sistem olduğu için biosu anlatan kullanma klavuzu bulamadım,yukarıdaki model bilgisindende birşey çıkmadı..bios altında onboard graphic memory,onboard dvmt memory,onboard graphic size gibi ayarlar var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: usb2.0
hazır sistem olduğu için biosu anlatan kullanma klavuzu bulamadım,yukarıdaki model bilgisindende birşey çıkmadı..bios altında onboard graphic memory,onboard dvmt memory,onboard graphic size gibi ayarlar var mı?