Merhaba arkadaşlar yeni bir laptop aldım. Ekran kartı markası İntel. Çoğu oyunun gereksinimlerine bakıyorum hiç birinde intel yok. hepsinde geforce veya ati var.Bunları açmazmı bilgisayarım :/
hocam net olarak söyler misin bilgisayarın özelliklerini.
quote:
Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_
buraya girin hocam burdan oyunları seçin sonucu görün.Sonra beni bilgilendirirseniz sevinirim.
teşekkürler kardeşim.Şey peki bana bu pc'ye uygun oyun önerebilir misin ? :D
hocam sen bir şu crysis ile prototype dene.Ben ona göre söyliycem sana bir şeyler.
hocam baktım ekran kartından kaybediyo :/
tmm hocam Mount and Blade oyununa bakmanı tavsiye ederim.Bir bak istersen.
Ben söyliyim 200-2007 arası çıkan tüm oyunları oynarsın 2007 den sonrasını oynatması çok zor malesef. Ben olsam iade eder paramı alırdım 200 lira kadar ekler daha iyi bir bilgisayar alrdım ama tabii karar sizin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: metallicaan78
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
buraya girin hocam burdan oyunları seçin sonucu görün.Sonra beni bilgilendirirseniz sevinirim.
teşekkürler kardeşim.Şey peki bana bu pc'ye uygun oyun önerebilir misin ? :D
hocam sen bir şu crysis ile prototype dene.Ben ona göre söyliycem sana bir şeyler.
hocam baktım ekran kartından kaybediyo :/
tmm hocam Mount and Blade oyununa bakmanı tavsiye ederim.Bir bak istersen.
bugün D&R da baktığımda mount blade serisinin üç oyunu ve yeni çıkan napoleonic wars tek kutuda 29.90 tl idi
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Fox
Ben söyliyim 200-2007 arası çıkan tüm oyunları oynarsın 2007 den sonrasını oynatması çok zor malesef. Ben olsam iade eder paramı alırdım 200 lira kadar ekler daha iyi bir bilgisayar alrdım ama tabii karar sizin
assasins creed 1'i açar mı ? :D bide prototype açar gibi geliyo bana ya
ayrıca mount blade'i oynadım hemde çok fazla :D bitane daha bilgisayarım var onunda ekran kartı geforce 6200 o zaten batık :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Fox
assasins creed 1'i açar mı ? :D bide prototype açar gibi geliyo bana ya
hocam verdiğim linkten baksanıza bütün oyunlara hangisi çalıştırıyor çalıştırmıyor diye.Ama gerçekten pc biraz kötü.