Şimdi Ara

INTEL E7500 2.93 GHz 3MB SATILIKTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 INTEL E7500 2.93 GHz 3MB SATILIKTIR
    Ürünün ilk sahibiyim temiz ve sorunsuz uzun süre kullandım herhangi bir sorunu yoktur. Stok fan vardır aynı şekilde temiz ve sorunsuzdur.

*İsteyen arkadaşlar için Sanalpazar/Gittigidiyor üzerinden satış yapılabilir.
    Fiyat: 50TL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Adalar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat Revize Edilmiştir.
  • satılık ram vs felanda varsa görüşelim...
  • Diğer parçalar maalesef yok sadece işlemci kaldı elimde hocam
  • Callofkinq C kullanıcısına yanıt
    işlemcinin rakamları çok güzel ama kargo eft derken yük olacak...bir kaç parça olsaydı alırdım...
    ama almaya niyetli arakadaşlar için rakam GÜZEL demekten başka çarem kalmadı...size kolaylıklar dilerim..illa satılır bu rakamada gidmezse zaten dahada inmeyin..kenarda yedek olarak dursun..
  • Aynen daha fazla inmeyi düşünmüyordum zaten, yorum içinde ayrıca teşekkür ederim hocam..
  • 4-5 seneden bu yana kullandığım güzel bir işlemcidir...

Beni hiç yarı yolda bırakmadı oyunlarda bu zamana kadar valla fiyatı görünce üzüldüm bu kadar düştümü diye :/

Bende artık satmayı düşünüyorum benimkini bakalım...

İyi satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben kendim böyle yazdım daha yükseğede vardır illaki yeni PC topladım öle satılığa çıkardım bunu.

Dediğinde doğru bende en az 4-5 hatta 6 sene bile kullanmış olabilirim baya eski ve çok uzun süre sorunsuz kullanmıştım.

Ayrıca teşekkürler..
    hala satılmadı 50 tl yav...core2duo larda artık satılmıyorsa ne diyelim ...
  • ramazandeveli kullanıcısına yanıt
    piyasada bir gariplik var, g2020,g2030 gibi işlemciler bile eskidi diye 50-60 liraya zar zor alıcı buluyor
    slm hayırlı satışlar benim kart işlemciyi desteklerse almayı düşünüyorum kartımın numarası ASUS P5VD2-VM SE kartın işlemci
    listesinde bulunmuyor ama desteklermi bilmiyorum birde siz bakarsanız yada bir fikriniz varsa yazarsanız memnun olurum teşekkürler.
  • Kusura bakmayın geç dönüyorumhttps://www.asus.com/Motherboards/P5VD2VM_SE/ siteden bakdığım kadarıyla destekliyor LGA775 yazıyor yani destekliyor...
  • satıldımı satılmadıysa 3 gün içinde elden teslim alabilirim.
  • Elden teslim işi zor maalesef. GG yada SP tercihimdir.
  • Ben de elden alis veris taraftariyim alis ta da satista da mumkun oldugunca elden akisveris

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.