Şimdi Ara

İntel Dual Core E5500 2.80 Ghz - Asus P5G41T-M LX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırıkkale
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 İntel Dual Core E5500 2.80 Ghz - Asus P5G41T-M LX
    Amd işlemci ve anakart sipariş ettiğim için elimdeki ürünü satıyorum arkadaşlar ürün sıkıntısız çalışıyor hatta şuan bu sistemden yazıyorum :) Ürün 2012 Ramazan bayramından sonra aldım tam tarih bilmiyorum.2 ürününde garantisi devam ediyor ancak işlemcinin garanti belgesini bulamadım.anakartın garantisi var.

Anakart:P5G41T-M LXhttp://www.asus.com.tr/Motherboards/Intel_Socket_775/P5G41TM_LX/

İşlemci : İntel Duall Core E5500 2.80 Ghz 1 ay kadar 3.20 ghz de kullandım stabil olarak alan arkadaşa stok fanı ile vericem.

Evet arkadaşlar kutu içerisinde :

1-İşlemci
    2-Anakart
    3-Orjinal driver cd si garanti belgesi ve kullanma klavuzu
    4-İşlemci fanı

Parça halinde satmıyorum fiat 125 TL ürün çok temizdir toz felan hiç birşey yok.yanında küfür bile edilmedi. crysis 3 farcry3 blackops2 devilmaycry5 sniper ghost warrior 2 gibi oyunları ultrada oynadım.Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun
    Fiyat : 125 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Mart 2014 Satıldığı Şehir : Kırıkkale Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 27 Mart 2013; 22:46:21 >
  • kardeş anakartta overcolck yaptın mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.