|
Bildirim
Kışın konvektör ısıtıcı arayacağınıza intel işlemci arayın. Rezistans yerine intel işlemcileri de geçiyor, bu da sonuçta direnç oluşturuyor ve ısı üretiyor. Hem ısınırken yanında biraz bilgisayar işleri yaparsınız.
Zen 3'ten, Zen 4 ve 5 mimarilerine geçişteki atılıma yetişemeyen intel ne yapacağını şaşırdı, çare olarak işlemcilere elektrik verdi ve cozuttu; elektrik verince transistörler kıpraşıyor bu arada, fazla elektrik verirseniz çok kıpraşır ve yanar. AMD ne yaptı fazladan 2 milyar transistör ekledi zen 4 üzerine ve zen 5 gibi bir harika ortaya çıktı. Zen 4'ün, zen 5'in yanında reno station'ın X5'in yanında kaldığı gibi kalmasının sebebi budur. Ha o 2 milyar transistörle eskiden komple cpu yapılırdı ama şimdi transistör arttıkça işlemci güçleniyor, böyle daha kollektif açılıp kanıyorlar ve hız değil ama tork üretiyorlar ve işlemci daha sağlam, güçlü çalışıyor. AMD candır. |
İntel veya Nvidia haberleri olsun amd ci tayfa her zaman bazı şeyleri yediremeyip sallama peşinde ben ilk defa böyle bir toplum görüyorum
komik yanı o kadar takıntılı insanlar ki her haberde bir şeyler yazıp konuyu yine amd ye çekiyorlar :D çok ısınıyor diyorlar tam yükse işlemci 55 derecede çalışıyor oyunlar da çok kötü diyorlar neyin iyi neyin kötü olduğunu hepimiz görüyoruz çok harika kusursuz işlemciymiş gibi öyle bir övüyorlar ki daha bir kaç ay önce yakınım amd aldı ve işlemcisi yandı sanki diğer firmaların sorunları yok |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 13 Temmuz 2025; 12:12:38 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xmettt -- 14 Temmuz 2025; 09:47:00 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Partiye ben de katılayım dedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 14 Temmuz 2025; 12:43:27 > |
|