Şimdi Ara

INTEL Core i7-10700K 3152,08TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PİYASAYA GÖRE UYGUN İHTİYACI OLAN İÇİN KONU AÇTIM
    inventus
    INTEL Core i7-10700K Comet Lake 3.80GHz-5.10GHz, 16MB, 95W, 8/16, DDR4, 14nm, LGA1200 İşlemci - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11035

• Şu anda piyasada 10900'lerden sonra en hızlı Intel işlemci, i9-9900K'dan bile daha performanslı. Bu parayı işlemciye veren zaten sıvı soğutmaya para gömmeyi göze almıştır, karşılığını da oyun performansı olarak alır zaten. i9-9900K'dan, i7-8700K'dan (i7-9700K'da HT olmadığı için kıyasa almıyorum) daha fazla ısınan bir işlemci değil, bu nedenle yaptığınız yorum konuyla alakasız gereksiz bir yorum.
  • Firma kaliteli ve güvenilirdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scerit -- 28 Temmuz 2020; 2:9:21 >
  • İnventus haricinde bulabildiğim en uygun fiyat 3.420 TL oldu. Fiyat gayet iyi.
  • Soğuk illerimizde kalorifer peteğine bakırla lehimleyerek ısıtıcı olarakta kullanabiliriniz. Çok iyi teklif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: indieGenie

Soğuk illerimizde kalorifer peteğine bakırla lehimleyerek ısıtıcı olarakta kullanabiliriniz. Çok iyi teklif.
    :) yazar burada çok mu ısınıyor demek istiyor
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    Yanlış değilsem incehesap ara ara 3099 liraya satıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • indieGenie İ kullanıcısına yanıt
    Şu anda piyasada 10900'lerden sonra en hızlı Intel işlemci, i9-9900K'dan bile daha performanslı. Bu parayı işlemciye veren zaten sıvı soğutmaya para gömmeyi göze almıştır, karşılığını da oyun performansı olarak alır zaten. i9-9900K'dan, i7-8700K'dan (i7-9700K'da HT olmadığı için kıyasa almıyorum) daha fazla ısınan bir işlemci değil, bu nedenle yaptığınız yorum konuyla alakasız gereksiz bir yorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel Core i9 12900K
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asıl bu cpu bomboş. Adamlar 3700x ten yaklaşık bir yıl sonra karşılık olarak daha pahalı bir cpu çıkarıyorlar. Hem daha pahalı, hem hemen hemen aynı performansı veriyor, hem daha çok elektrik harcıyor(kalorifere bağlama muhabbeti buradan geliyor), hem de aynı anakartı sırada ki jenerasyonda kullanamayacaksın. Bu ne biçim iş intel. Bu yılın sonuna kadar ryzen 4000 serisi çıkacak, hem bundan ucuz olacak hem daha hızlı olacak, hem de eski anakartında kullanacaksın. Intel alıştı 15 yıldır aynı mimariyi kullanıp anakartta bir pin değiştirip millete kitlemeye, şuan piyasanın amd ye dönmesine çok seviniyorum. Ne kazıklanmışız yıllarca intel yüzünden.

Ben Türkiye'ye yeni taşındım. Yine burda iyi kötü intel satıyor. Ama Almanya'da intelin satışları neredeyse komple bitmiş durumdaydı. Nitekim, mühendislik departmanında köklü değişikliklere gitmeye başlamışlar. ancak, amd seneye 5nm çipe geçerken, intel 10nm ye yeni geçecek ve yakalamaları için radikal değişiklikler yapıp yeni bir mimari üretmeleri lazım. Ve artık bu aşırı para gözlü politikalarını terketmeleri lazım. Eğer amd tekel kalırsa bu sefer onlarda intel gibi olur yine kazık yeriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indieGenie -- 31 Temmuz 2020; 18:9:45 >

• Alınmaz PCIe 4.0 üzerine sistem kuramadıktan sonra kıymeti yok, Amd ile devam.
  • Bizim ryzen kullanıcılarının bazıları yalan dolanda nombır one konumdalar ikinci el araba satıcılarımız gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 15 Ağustos 2020; 20:13:16 >
  • Oyun için amd cephesinde rakibi yok. 3700x ne yaw.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakibi yok haklısınız. Rakibi 4000 serisi olacak çünkü.
  • Kime göre gaming de iyi ? 720p ve 1080p de CS oynayan e-sports oyuncuları için mi ? 240fps mi almaya çalışıyor herkes ? 2k ve 4k performanslarına bakın bakalım ne kadar farkla iyiymiş. Genelleme yapmanız gereksiz. AMD yetiyor da artıyor.
  • Konu biten sıcak fırsatlara taşınsa iyi olur gören tıklayıp bakıyor ama şuan güncel fiyat verilen linkte astronomik bir fiyat 3848,14 TL
  • dolar arttı artık o fiyatlar olmaz bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.