Bildirim
İntel core i5 4690k 800 mhz sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
turbo boost hocam o herhangi bir oyuna girip kontrol edin normal değerini gösterecektir -
Denetim Masası >> Donanım ve Ses >> Güç Seçenekleri >> "Yüksek Performans" İşaretlerseniz normal gözükecektir.
800 gözükmesinin sebebi işlemciye yük binmediği için enerji tasarrufu için kısıyor. Eğer yüksek performansı açtıktan sonra da aynı hızda devam ederse anakart üzerinde bir switch olması lazım bazı modellerde işlemciyi düşük hızda tutmak için o açık kalmış olabilir, ama sanmıyorum. -
hocam battlefield 3 e girdim x8 olan değer ara ara değişerek en fazla x23 oldu asıl değerine gelmedi gene ne iş anlamadım daha önce oyun açık değilken 3900 - 4000 mhz de gösteriyordu. -
tamam düzeldi yüksek performansa getirince eski ayarına geri döndü şimdi 3700 - 3900 arasında seyrediyor.Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: khanjar83
tamam düzeldi yüksek performansa getirince eski ayarına geri döndü şimdi 3700 - 3900 arasında seyrediyor.Teşekkürler.
Overclock ile istersen 4.2 ghz seviyesini getir 4.2 standart hız olarak kullan kış vakti nede olsa ısınmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X