-
-
Tim insta veya herhangi bir şey versene konuşalım seninle dostum. Derdin neymiş öğrenelim.
-
Ankara/Pursaklar. Sana ve senin gibilere açık adreste veririm ama ASLA kimse gelemedi. İnsta filan geç bunları. Ben sana herhangi bir sosyal medya hesabını geçtim tel no, açık adres vs versem yine GELEMEYECEKSİN. O yüzden yapamayacak olduğun konular hakkında konuşma. Bir konu hakkında bilgin varsa paylaş herkes yararlansın; bir konu hakkında yardım istiyorsan söyle, bilen birileri yardımcı olsun. Öyle klavye üstünden "gereksiz" konuşmakla olmuyor
_____________________________ -
Tim kendini neye dayanarak vasıflı bir insan olarak nitelendirdiğini çok merak ediyorum.
Hakaret gibi şeyler bilgisizlikten kaynaklanmaz. İnsanın en doğa duygusudur bu. Bunu bilmeyecek kadar bilgisizsen asıl bilgisiz sen oluyorsun.
Birisini hakarete zorladıktan sonra, Sana yazılan kibar bir mesajı adeta da^ ays gibi cevapladıktan sonra sadece hakaret etmediğin için "Üst segmente" kalmıyorsun.
Dürüst ol bak, Sen bir şey mi çekiyorsun?
Orada burada duyduğu şeylerle kendini vir şey mi sanıyorsun tim? Kim sana bu bilgileri verdi? Kendi düşüncen bile yok. Gülücük emojilerin kendi kararsız ve umutsuz zihnini, Eziklik psikolojini sakalayan ama yansıtan bir tabir. Tim psikoloji işini kendin için tut. Başkaları için değil.
Vasıf 2 insan ile boş boş tartışarak olsaydı belki Elon Musk olabilirdin ama gördüğüm kadarıyla 200 Milyar $ servetin yok.
-
Senden adres falan istemedim, istediğin gibi "Medeni şekilde" konuşalım dedim. Tim gerçekten zekasal problemlerin olabilir mi?
-
Senin aleni hakaretlerine karşılık benden herhangi bir küfür/hakaret okudun mu? HAYIR. Okuyamazsın zaten. Bildiğim kadarıyla ve yardımcı olma niyetiyle mesaj yazıyorum. İsteyen istediğine baksın fanboylardan, cüzdan avukatlığı yapanlardan daha çok objektif yorum yazıyorum. Hiç bir zaman en iyisini ben bilirim diye bir iddiam olmadı. Her zaman güvenilir, global sitelerden test-inceleme linkleri paylaşır, veriler doğrultusunda ve varsa kendi kullanım tecrübelerimden yorum yaparım.
Ayrıca herhangi bir insana özentiliğim yok, kendim olarak gayet memnunum. Kendine yetemeyip başkasına özenip taklit edenlere de sözüm yok.
Birde derler "Sen nesin ki? Başkasına laf söylüyorsun." Yani 2025 yılında 395 milyar dolarlık serveti olan Elon Musk bu sözü dese ciddiye alırım. Buradan bakınca ne senin dediğin $200M servet doğru ne de sen Elon Musk değilsin. Umarım artık anlayabilmişsindir
https://www.forbes.com/profile/elon-musk/
Insta adresi istemedin mi? Bende sana şehir mahalle verdim, istersen açık adreste verebilirim dedim. Bi çay/kahve söyler yüz yüze de konuşuruz. Dediğin gibi teknoloji forumunda konuşacaksak eğer burada medeniden ziyade "BİLİMSEL şekilde" konuşmak gerekiyor çünkü adı üstünde burası TEKNOLOJİ forumu. Yani X işlemci, Y işlemciyi AB testinde medeni şekilde yenmiyor, daha fazla puan alıyor öyle öne geçiyor. A ekran kartı, B ekran kartından daha fazla FPS veriyor. Yani dur sen zahmet etme, senin yerine ben kareleri oluşturayım diye centilmenlik mi yapıyor?
Senin ne problemlerin var? Hiç merak etmiyorum ama yine de "medeni" bir şekilde sorayım...
_____________________________ -
Sessizce tanıtılmış,güzel bir piar reklam olmuş.
_____________________________ Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X