Şimdi Ara

Intel Core™2 Duo E6600 (Oyun Performansı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel Core™2 Duo E6600 2.40 GHz Core 2 Duo almak istiyorum.Şimdi bu işlemci oyundaki performansı nasıl?Normal performansı nasıl?Öğneyin p4 bir pc de 1gb lik setup dosyasını 15 dakikada install ediyorsa E6600 kaç dakikada install eder.Yani hızlımı.Ben asus p5b ana kart almak istiyorum ona takacağım e6600 p5b de performans gösterirmi yoksa daha gelişmişinimi almam gerekir.Deluxe biraz pahalı.O yüzden düz olanı istiyorum.Birde ram imi 1gb yapmak istiyorum.ileride belki 2 gb yaparım ama.1gb ram ile oyunlarda iyi performans alırmıyım?Benim oynadığım oyunlar zaten ünlü fazla değil en fazla sims 2.minimium sistem gereksinimi p3 olan oyunlar:)

• tomshardware sitesinde var atıyorum winrarda 500 mb dosyayı sıkıştırıyorlar orda hangi işlemci ne kadar sürede sıkıştırmış görürsün ama bunlar o.c. suz değerler bide o.c. yaptınmı dahada az sürede sıkıştırır
  • quote:

Orjinalden alıntı: İbrahim_869

Intel Core™2 Duo E6600 2.40 GHz Core 2 Duo almak istiyorum.Şimdi bu işlemci oyundaki performansı nasıl?Normal performansı nasıl?Öğneyin p4 bir pc de 1gb lik setup dosyasını 15 dakikada install ediyorsa E6600 kaç dakikada install eder.Yani hızlımı.Ben asus p5b ana kart almak istiyorum ona takacağım e6600 p5b de performans gösterirmi yoksa daha gelişmişinimi almam gerekir.Deluxe biraz pahalı.O yüzden düz olanı istiyorum.Birde ram imi 1gb yapmak istiyorum.ileride belki 2 gb yaparım ama.1gb ram ile oyunlarda iyi performans alırmıyım?Benim oynadığım oyunlar zaten ünlü fazla değil en fazla sims 2.minimium sistem gereksinimi p3 olan oyunlar:)

Bir kere en süper işlemciyi bile alsan dosya yükleme hızın artmaz! Çünkü dosya yükleme hızı tamamen harddiske bakar. Hd hızlıysa hızlı yükler değilse yavaş yükler. Esas hız farkı oyun içinde belli olur. Daha akıcı oynarsın vs. vs. Ayrıca bölüm geçişleri loading süreleride ram miktarına bakar 512mb ile yavaş 1gb ile biraz hızlı 2gb ram ile hızlı bir şekilde loading yaptığını görürsün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.