Şimdi Ara

İntel Atom x7-Z8700 Kullanan Tablet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft Surface 3 Hariç İntel'in x7-Z8700 İşlemcisini Kullanan Fiyat/Performans Tablet Varmı?
    Birde Kullanan Varsa Bu İşlemcinin Diğer Atom Modellerine Göre GPU Performansı Nasıl?

• Bu işlemci Z3775 modeli ile hemen hemen aynı. Bildiğim kadarıyla sadece GPU'su daha iyi. Onu da full hd ekranlı olduğunu düşünürsek hd ekranlı 3775 işlemcili Asus T100 modelleriyle benzer performans sunacağını söyleyebiliriz.
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Peki Bu Tablette HD Ekran x5-8500 İşlemcisi Var Grafik Anlamında Z3775 İşlemcisine Göre Gözle Görülür Bi Fark Olurmu?

https://www.asus.com/2-in-1-PCs/ASUS_Transformer_Book_T100HA/specifications/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Peki Bu Tablette HD Ekran x5-8500 İşlemcisi Var Grafik Anlamında Z3775 İşlemcisine Göre Gözle Görülür Bi Fark Olurmu?

https://www.asus.com/2-in-1-PCs/ASUS_Transformer_Book_T100HA/specifications/

Bilmiyorum açıkçası ama illaki internetten bunların incelemelerini bulabilirsiniz.
    Bence işin GPU kısmına pek takılmayın.
    HD video oynatıyor bu aletler, birde low ayarda CS GO oynarsınız belki.
    Fazlasını pek beklemeyin.

• 8.gen intel grafik birimi bir onceki ne sile gore 2 kat daha iyi bir performans sunar techlast x98 pro gaming , chuwi hi8 gaming bu ikisini youtubede aratırsan aradaki farkı anlarsın iki videodada aynı oyunlar var fakat teclast ta baya performans artışı var. Eger tablet alacaksan cherytrail islemcileri bekle chuwi hi8 pro mesela

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün teclast x98 Pro siparisi verdim.Bakalim performans konusunda inşallah üzmez.Tek endişem Bios çipi hyinux olanlarda sıkıntı olabliyormus. Samsung ciplilerde bir sıkıntı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.