Şimdi Ara

[SATILDI] Intel ARC B580 12 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Intel ARC B580 12 GB
    Merhaba, Ocak 2025'te aldığım ekran kartımı 8500 TL'ye satıyorum. En başta yükseltmek amacıyla almıştım şimdi başka bir ekran kartı aldığım için satıyorum.

Kutusunun içinde duruyor. Poşetini kaybettiğim için üstüne yeni ekran kartının poşetini serdim. Giriş noktasına da oksitlenmeyi önlemesi için plastik taktım (yeni ekran kartından çıkan)

Kusursuz durumdadır. İstanbul Anadolu Yakası Pendik içinde elden verebilirim (en erken 9 Ağustos Cumartesi günü) veya IBAN'dan göndermek isterseniz karşı ödemeli olarak kargolayabilirim.

Ben Intel i5 14400f ile kullandım 1080p ve 1440p'de ikisi de tatmin edici. Hatta şaşırtıcı ama 1440p'de performansı yükseldi.

İndirim yapmayacağım. Son fiyat 8500 TL [SATILDI] Intel ARC B580 12 GB [SATILDI] Intel ARC B580 12 GB [SATILDI] Intel ARC B580 12 GB
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 8500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Ocak 2027 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sorunlu Üye : srtsrt07 ( Sattığınız ürünü bozar ve sıkılmadan üste çıkmaya çalışır. Vakti boldur, sürekli taciz eder ama telefonla konuşamayacak kadar yüreksizdir. Asla alışveriş yapmayın, elden veya aracı siteler farketmez. Zaten elden alışveriş zor, birkaç kişi aracılığıyla elden alışveriş teklif ettim derdi neymiş öğrenmek için ama elemanla teslim ettiririm vs. tarzı cevaplar vermiş arkadaşlara.)
    http://forum.donanimhaber.com/m_95392259/f_//tm.htm#95558165
  • çok güzel fiyat. ihtiyaç olsa bir sn düşünmem

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.