Şimdi Ara

Intel 915 işlemci fanım çok gürültülü calışıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temizledim fakat değişen bir şey olmadı.
    Bilgisayarı kapatınca resmen oh diyorum
    Ayar falan mı gerekiyor acaba yoksa yeni işlemci fanı mı takılması gerekiyor. ?
    Marka öneriniz varmı ?

• Bios ayarlarından smart fan control seçeneğini enable yapmanız gerekli.
  • Usta smart fan controlu aç ama pek faydası olmuyor söyliyim işlemcinin yanında gelen plastik fan öyle malesef. Ayrıca sen kasa fanlarını da bi kontrol et çünkü bazen onlar da kalitesiz ürünler olabiliyor. Sen işlemci fanından ses geliyo sanıyorsun ama aslında o sesi çıkartan kasa fanı olabililiyor.
  • diğer fanları susturarak denedim.
    işlemci fanından geldiğine eminim.

quote:

Orjinalden alıntı: Doobly

Usta smart fan controlu aç ama pek faydası olmuyor söyliyim işlemcinin yanında gelen plastik fan öyle malesef. Ayrıca sen kasa fanlarını da bi kontrol et çünkü bazen onlar da kalitesiz ürünler olabiliyor. Sen işlemci fanından ses geliyo sanıyorsun ama aslında o sesi çıkartan kasa fanı olabililiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cese

diğer fanları susturarak denedim.

quote:

Usta smart fan controlu aç ama pek faydası olmuyor söyliyim işlemcinin yanında gelen plastik fan öyle malesef. Ayrıca sen kasa fanlarını da bi kontrol et çünkü bazen onlar da kalitesiz ürünler olabiliyor. Sen işlemci fanından ses geliyo sanıyorsun ama aslında o sesi çıkartan kasa fanı olabililiyor.

O zaman smart fan control olayını bi dene. Olmadı değiştirirsin fanı. Sanırım işlemci ile beraber gelen plastik fanı kullanıyorsun.

• quote:

quote:

diğer fanları susturarak denedim.

quote:

O zaman smart fan control olayını bi dene. Olmadı değiştirirsin fanı. Sanırım işlemci ile beraber gelen plastik fanı kullanıyorsun.

evet işlemci ile gelen
    bunun fanı tek olarak satılıyordur umarım
    ayrıca marka ne olabilir
    macun falan da gerekir mi ?

• quote:

evet işlemci ile gelen
    bunun fanı tek olarak satılıyordur umarım
    ayrıca marka ne olabilir
    macun falan da gerekir mi ?

Bakır fan tavsiyemdir. Fiyatları uygun olanlardan alabilirsin teknoloji mağazalarında var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 2 Eylül 2008; 13:23:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullanan arkadaşlar gayet memnun olduğunu söylüyor bende almayı düşünüyorum ama kasada alıcam tam karar veremedim. Aşağıdaki ürüne bi bak istersen

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd9861
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.