Bildirim
Intel 915 işlemci fanım çok gürültülü calışıyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bios ayarlarından smart fan control seçeneğini enable yapmanız gerekli. -
Usta smart fan controlu aç ama pek faydası olmuyor söyliyim işlemcinin yanında gelen plastik fan öyle malesef. Ayrıca sen kasa fanlarını da bi kontrol et çünkü bazen onlar da kalitesiz ürünler olabiliyor. Sen işlemci fanından ses geliyo sanıyorsun ama aslında o sesi çıkartan kasa fanı olabililiyor. -
diğer fanları susturarak denedim.
işlemci fanından geldiğine eminim.
quote:
Orjinalden alıntı: Doobly
Usta smart fan controlu aç ama pek faydası olmuyor söyliyim işlemcinin yanında gelen plastik fan öyle malesef. Ayrıca sen kasa fanlarını da bi kontrol et çünkü bazen onlar da kalitesiz ürünler olabiliyor. Sen işlemci fanından ses geliyo sanıyorsun ama aslında o sesi çıkartan kasa fanı olabililiyor.
-
quote:
Orjinalden alıntı: cese
quote:
Usta smart fan controlu aç ama pek faydası olmuyor söyliyim işlemcinin yanında gelen plastik fan öyle malesef. Ayrıca sen kasa fanlarını da bi kontrol et çünkü bazen onlar da kalitesiz ürünler olabiliyor. Sen işlemci fanından ses geliyo sanıyorsun ama aslında o sesi çıkartan kasa fanı olabililiyor.
O zaman smart fan control olayını bi dene. Olmadı değiştirirsin fanı. Sanırım işlemci ile beraber gelen plastik fanı kullanıyorsun.
-
quote:
quote:
quote:
O zaman smart fan control olayını bi dene. Olmadı değiştirirsin fanı. Sanırım işlemci ile beraber gelen plastik fanı kullanıyorsun.
evet işlemci ile gelen
bunun fanı tek olarak satılıyordur umarım
ayrıca marka ne olabilir
macun falan da gerekir mi ?
-
quote:
evet işlemci ile gelen
bunun fanı tek olarak satılıyordur umarım
ayrıca marka ne olabilir
macun falan da gerekir mi ?
Bakır fan tavsiyemdir. Fiyatları uygun olanlardan alabilirsin teknoloji mağazalarında var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 2 Eylül 2008; 13:23:50 > -
Kullanan arkadaşlar gayet memnun olduğunu söylüyor bende almayı düşünüyorum ama kasada alıcam tam karar veremedim. Aşağıdaki ürüne bi bak istersen
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd9861
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X