Şimdi Ara

İNTEL 82852-82855 GM WİNDOWS 7 DRİVER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ilk adım
    Intel (R) Grafik Denetleyicisi 6.14.10.3722 (Windows)
    bunu indir zip olarak
    daha sonra yeni bir klasör oluşturup zip dosyasının içindekileri at içine
    adım 2
    denetim masası-aygıt yöneticisinden-vga driverına sağ tıkla ve kaldır pc yi yeniden başlat
    adım 3
    başlat cmd yaz sağ tıkla yönetici olarak çalıştır gelen pencereye bunu kopyala yapıştır
    takeown /f c:\windows\system32\drivers\vgapnp.sys
    entera bas başarılı yazacak
    daha sonra bunu yaz
    cacls c: \ windows \ system32 \ drivers \ vgapnp.sys / G peter: F (peter kısmı pcnin adı olacak senin pcnin adı neyse onu yaz peteri yazma yani başlata tıkladığında en üst sağda yazar)
    yazdıktan sonra entere bas
    Y/N diye birşey çıkacak sen Y yazıcaksın

buraya kadar geldiğinde söyle devamını yazarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adım 4
    daha sonra bilgisayar-disk c-windows-system 32-vgapnp.sys bul ve sağ tıkla birlikte aç de yüklü programlar listesinden seç ve not defterini işaretleyip tamam de.açtıktan sonra metnin en başına sadece x yaz kaydet ve çık
    adım 5
    daha sonra başlata devmgmt.msc yaz.standart vga adaptörüne sağ tıkla ve kaldır.pc yi yeniden başlat
    daha sonra yine aygıt yöneticisine gel vga bağdaştırıcının yanında ünlem işareti olacak ona sağ tıkla sürücü güncelleştir de pcde tara seçeneğini seç ve gözatı seç
    indirmiş olduğun ve yeni klasöre kopyalamış olduğun driverın klasörünü seç-ordan support-win 2000 i bul ve işaretle tamam de
    yüklemeye başlayacak sen hiçbirşey yapma yanıt vermiyor diyebilir bekle hiç dokunma yüklendikten sonra pc yi yeniden başlat
    başlattıktan sonra yine bilgisyarım-c-windows-system 32-vgapnp.sys bul ve aç aynı şekilde yukarıda koyduğun x i sil ve kaydet yeniden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• psycal memory ekran kartı mavi ekran hatası vererek reset atıyor.

İşe yaramıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.