Şimdi Ara

Intel 520 serisi vs Corsair Neutron Gtx serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ocz vertex 4'ü kafadan eliyorum çünkü ocz'nin hangi ürününü alsam elimde kalıyor. Fabrikalarında cenabet biri mi çalışıyor bilemiyorum artık. Teknik servisi adımı ezbere biliyordur...

Aradığım özellikler en başta dayanıklılık, uzun ömür ve tabii ki yüksek performans. Intel 520 ve Corsair Neutron Gtx'ten daha iyi bir ürün varsa önerilere açığım.

Çok kararsız kaldım en az 240gb istiyorum. Ne tavsiye edersiniz?

• Bende 256 GB istiyodum. Aslında 128 Yetiyor windows ve 2 3 oyun ıcın.
    Ocz vertex 4 cidden testlere bakarsan corsair neutron gtxden daha iyi.
    Random write ve read de test sonucları daha üstün.
    Oyun performansına baktıgımda da ocz daha iyi.
    Newegg de veya amazonda bırısı yazmıstı.
    Vertex 4 (fastest - not reliable)
    Neutron Gtx ( Fast - reliable)
    Intel 520 (Most reliable but slow)

Ocz 1.5le performans sorununu cozuyor dıye bılıyorum.
    Neutron GTX 256Gb alcaksan inventustan al derim 560TL ye indi facebooka özel kampanya yapmışlar.
  • Mühendislik yazılımları kullanacağım bu yüzden stabil ve dayanıklı birşey istiyorum. Oyun da oynayacağım ama 3d çizim tasarım programları daha ağır basıyor.

Vertex 4 denesem mi bilmiyorum. Ocz'den yana hiç yüzüm gülmüyor hep bir sorun çıkıyor. Intel 520 alacağım gibi...
  • Intel 520 240 Gb a 630 640 lira vercegime gozum kapalı corsair alırım bence.
  • Neutron GTX
  • Intel 520 standart, Ocz Vertex standart ve Raid 0, Corsair Force standart ve raid 0, Neutron GTX standart ve raid 0 kullandım ve şu an GTX raid 0 ile devam ediyorum.

OCZ vertex 4, disk boşken yapılan testlerde hızlı, disk doldukca cok ciddi performans kaybı yaşatıyor.

Intel 520 performans düşüsünü fark edemedim,düşmüştür ama çok değil.

Force da doldukça iyi değildi.

GTX de Intel 520 gibi iyi.

Firmalar testleri genelde boş ve yıpranmamış ssdler üstünde yapıyorlar. Intel 520'nin aklımda kalan kötü bir yönü yoktu memnundum.

GTX'in bir avantajı var, Inventus'tan alırsan uzun vadeli problem yaşarsan dahi çok yardımcı olurlar.

Ama ikisini karşılaştır dersen, ocz kesinlikle alma yaklaşma, intel 520 ve gtx iyi.
  • Neutron GTX
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neutron GTX almaya karar verdim. Yapılabilecek en iyi seçim gibi görünüyor
  • ikisi arasında kararsız kaldım.. hangisini önerirsiniz ? fiyatlar genelde aynı aralıklarda 240 gb lık olanı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sUdi -- 5 Şubat 2013; 22:46:45 >
  • Eğer stabilite istiyorsanız Intel Samsung veya Crucial alıcaksınız.
  • GTX lerde İnventus’da indirim var iyi seçim olur.

Şu Samsung’un 840 serisi diskleri olsaydı keşke bizde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.