Şimdi Ara

İNTEL 45NM VE 65NM SORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BENIM MERAK ETTIMGIM VEDE DUYDUGUM 45 NM ANAKARLARA 65NM İŞLEMCI TAKILABILDIGI IDI ACABA BU DOGRUMUDUR SAYGILAR

• 45nm destekleyen anakart varmı piyasada? Ayrıca çıkmış olsa bile 45nm desteği olan anakartlarda 65nm de kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi-Knight -- 30 Nisan 2007; 20:09:00 >
  • peki tam tersı 65nm anakarta 45 takılırmı
  • takılmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jedi_Knight

takılmaz

EMİN MİSİN KARDEŞ istersen bir p35 veya x38 leri bi incele
  • x38 diye nasanın bir programı vardı ama nedir senin dediğin adam gibi yazsan diyorum.kartın adı 65 nm ama 45 nm de takılabiliyor ise niye kartın adı 45 nm değil?adamlar deli mi 45 destekleyen kartı 65 diye lanse etsinler?ben olsam kutunun yarısı boyutunda 45 yazarım.

peki tam tersı 65nm anakarta 45 takılırmı derken elimdeki anakarta takabilir miyim diyor arkadaş, elindeki kart da dediğin kartlar olmadığına göre ve yeni kart alacak olsam sana mı soracam diyeceğine göre 10 numara gazel seninki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: şanlı_tuncay

quote:

takılmaz

EMİN MİSİN KARDEŞ istersen bir p35 veya x38 leri bi incele

Takılmaz bunun p35/x38 ile alakası yok çünkü bu anakartlar 45 nm işlemcilere uygun olarak tasarlanıyor yani 45nm işlemciler için çıkarılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben anlamadım bunu fark etmez ki o zaman Pentıum D 800 serisi ile 900 serisi de farklı 800 serisi 90 diğeri 65 nm onlar nasıl kullanılıyor

Soket yapısı farklı olursa tamam kullanılmaz ama bende doğru değil gibi geliyor bana söyledikleriniz
    quote:

takılmaz
  • güzel bir konu açmış arkadaşım kutlarım ben de sistemi yenilemek istiyorum ikilemdeyim 6420 almayı düşünüyorum ona göre bi anakart ama quad ya da 8 çekirdek çıkınca uyum olacakmı olmayacakmı bu anakartlara biri 65 diğeri belirtildiği gibi 45 teknolojisiyle üretilecek alavare dalavere :(
  • soket değiştirmekten bıktılar çipset değişiyor işte.775 değişmedi ki takılabilir mantığına bende bir tane prescott 775 3.0 var ben de takarım siz takabiliyorsanız derim.bendeki anakart 90 nm 915.siz şimdi ne kullanıyorsunuz 65 nm için 945-965 di mi?e bunlar için de yapacaklar 985 995 anlayamadınız mı intelin politikasını bunca zamandır?anakart çipi hatta anakart da satıyor adamlar sadece işlemci değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.