Şimdi Ara

INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.846
Cevap
31
Favori
234.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun işallah işlemciniz takoz çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Hocam sitedeki kodlar tutmuyor ki . 2400mhz diyor 4133 mhz diyor en altta açıklamalarda F4-3000C15D-16GTZR bunu yazıyor.
    4133 Geliyor hocam yanlış girmişler siteye
  • Biraz kurcaladım ramleri. Şu anlık iyi gibi

INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU]

Birde işlemciler takoz çıkamsaydı beni 3-4 yıl götürecek sistem tamamdı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Takoz derken hocam ?
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Kaç SP çıktı hocam?
  • emperor1907 kullanıcısına yanıt
    5,0 rı cok yusksek voltajlarda yakalamak demek. aldıgım gune lanet edıyorum. gul gıbi 5100 8700k var iken.
  • Methoxyphenyl kullanıcısına yanıt
    Biri incehesap dan aldığım sp57 amazondan aldığımın birini açtım sp51 çıktı diğerini açmaya korkuyorum.

• donda kullanıcısına yanıt
    F4-4133C19D-16GTZR

https://benzhaomin.github.io/bdiefinder/

Burda çıkmıyor hocam b-die olduğundan eminmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

F4-4133C19D-16GTZR

https://benzhaomin.github.io/bdiefinder/

Burda çıkmıyor hocam b-die olduğundan eminmisiniz.
    Üründen aldım hocam eminim, çipleriniz biraz kötü çıkmış :/

Keşke diğer markalarda da şu değeri görebilsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 13 Ağustos 2020; 9:3:27 >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Eyvah eyvah... Benim de İtopya'dan aldığım SP51 çıkmıştı, Intel destek veremiyor, görüştüm dün mail ile. Gerçi bu kaliteli chip olayı AMD'de de mevcuttu.

Deneme şansımız olsa keşke işlemci seçerken.

Acaba sorun Asus anakarttan olabilir mi? Deneyebilirseniz MSI anakart ile deneyin. MSI kullanıpta sadece 1.35 voltaj üstü 5.0 Ghz alan kişi göremedim daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 13 Ağustos 2020; 12:0:0 >
    Bu sp sadece asuslardaymış galibs benimki kaç acaba bem 1.255 ile 5 ghz kullanıyorum 3 haftadır gerçi pc toplamda 8 saat anca açık kalmıştır...değiştirdiğime değmedi aslında e.kartını küçülttüm işlemciyi büyüttüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _İZ BIRAKAN_ kullanıcısına yanıt
    Biz 5 Ghz için 1.37 kullanıyoruz Cinebench R20 test yaptınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Methoxyphenyl

Eyvah eyvah... Benim de İtopya'dan aldığım SP51 çıkmıştı, Intel destek veremiyor, görüştüm dün mail ile. Gerçi bu kaliteli chip olayı AMD'de de mevcuttu.

Deneme şansımız olsa keşke işlemci seçerken.

Acaba sorun Asus anakarttan olabilir mi? Deneyebilirseniz MSI anakart ile deneyin. MSI kullanıpta sadece 1.35 voltaj üstü 5.0 Ghz alan kişi göremedim daha.
    1.29 ile 5.1ghz kullanıyorum,

Arkadaşımda 1,33 ile 5.1 kullanıyor

Kart MSI Z490 Unify

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 13 Ağustos 2020; 14:52:3 >
    yapmak ne kelime her türlü oyunu oynadım :) single olarak tabi online bi tek division 2 var onuda oynadım sorun yok

hatta 1.3v ile 5.1 ghz dede cine alıyor rahat ama oyunlarda denemedim hiç 5 ghz yeter şuan kart imzamdaki zaten msı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _İZ BIRAKAN_ -- 13 Ağustos 2020; 15:43:45 >
  • O zaman ASUS'da ciddi bir problem var. Yani her MSI kullanan kişilere de SP 80 civarı güzel silikonlu 10700K çıkmaz.

Keşke MSI alsaymışım.
  • msi z490 unify 90a mosfet kullanıyor,kağıt üzerinde zaten daha iyi olduğu kesin,ayrıca z490unifyi biraz araştırmayla işlemci overclock konusunda asusdan bir tık daha iyi olduğunu görebilirsiniz. Burayıda takip ettiğim kadarıyla z490 unify kullananlar güzel sonuçlar alıyor, bu tesadüf olamaz. Asus alıpda güzel değer alan bir sakiri arkadaşımız var sadece.
    sakiri z490 unify ile dahada iyi değerler alır bence.

asusu sat bir unify al sakiri :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 13 Ağustos 2020; 18:35:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKISH-HANDERE

msi z490 unify 90a mosfet kullanıyor,kağıt üzerinde zaten daha iyi olduğu kesin,ayrıca z490unifyi biraz araştırmayla işlemci overclock konusunda asusdan bir tık daha iyi olduğunu görebilirsiniz. Burayıda takip ettiğim kadarıyla z490 unify kullananlar güzel sonuçlar alıyor, bu tesadüf olamaz. Asus alıpda güzel değer alan bir sakiri arkadaşımız var sadece.
    sakiri z490 unify ile dahada iyi değerler alır bence.

asusu sat bir unify al sakiri :)
    Bende hava soğutma var. O arkadaslarda sivi sogutma var birincisi sicaklik konusunda daha avantajlilar.
    İkincisi ise msi unify z490 vrm phaseleri ile farkini ortaya koyuyor.
    Asus z490 e gaming anakartin bir albenisi var birde yazilimsal olarak sorunsuz. Özellikle fan ayarlari cok hosuma gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

5,0 rı cok yusksek voltajlarda yakalamak demek. aldıgım gune lanet edıyorum. gul gıbi 5100 8700k var iken.
    5,0 için ideal voltaj değeri nedir ?

Ben de karşılaştırayım kendiminkiyle, takoz mu değil mi.

Öyleyse internetten almıştım, iade ederim ben de.
  • emperor1907 kullanıcısına yanıt
    1,25 ile 1,30 arası ideal. Bendekini sorarsan 1,25 ile windowsu dahi açmıyor.
    Kendimi tanıtayım o zaman 5,0 Ghz için 1,35v üstü istiyor. Anakart Z490 Gaming Carbon Wifi.
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.