Şimdi Ara

INTEL 10700K-TUF Z490-PLUS WIFI-16GB RAM-TUF GAMING GT501VC-SIVI SOĞUTUCULU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 INTEL 10700K-TUF Z490-PLUS WIFI-16GB RAM-TUF GAMING GT501VC-SIVI SOĞUTUCULU

Sistem Vatan bilgisayardan alınmıştır aşağıdaki linkten içeriklerini görebilirsiniz. Ekran kartı dahil değildir. Faturası durmakta garantileri devam etmekte; ancak fatura tarihi şu an aklımda değil kutuları araştırıp bulduğum zaman eklemesini yapacağım.

vatanbilgisayar.com/intel-10700k-asus-rog-strix-rtx2080s-o8g-tuf-z490-plus-wi-fi-corsair-480gb-16gb.html

Ekran kartını zamanında sattığım için sisteme dahil değil. Şu an elimde bulunan 6700 xt ekran kartını da satıyorum ayrı ayrı alınabilir.

Fiyat: 17.000TL

Hiçbir şekilde zorlanmamış temiz bir sistem. Hiçbir ekipmanın içi açılmadı kurcalanmadı ya da tamir görmedi. Ki zaten satıyor olma sebebim de o, doğru dürüst kullanmıyor olmak.

Not: 8 10bin lira civarında bulunan (ekran kartı dahil) daha düşük ama çöp olmayan sistemler ile takasa açığım. Wifi anakartının olması öncelikli tercihimdir.

Powercolor Red Devil AMD Radeon RX 6700 XT ---> 6.000TL (Amazon jp'dan 2021 Aralık aylarında alınma kutu ve içerik duruyor faturası yok)

Ekran kartını 1 ay civarı mining'de kullandım sonrasında rig vs kullanmadığım için sistemime acıyıp kapattım. Bu arada hiçbir şekilde fiziksel ya da yazılımsal bir müdahalede bulunulmadı. Güvenlik bandrolu vs. üzerinde bulunmakta. Hala bi önemi var mıdır bilmiyorum ama daha önce soruyorlardı; Samsung Ram'e sahip.

İstanbul içinde uğrayıp her türlü teste tabi tutabilirsiniz çay, kahve ikramım olur. İstanbul dışı için Ankara'daki aileme belli bir depozito karşılığı yollayabilirim. Eryaman civarından da cihazı teslim alabilirsiniz.

Fotoğraflar ve fatura en yakın zamanda paylaşılacaktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 17000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Ekim 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.