arkadaslar telefonu vodafone dan aldım curve 8520.Tarayıcıya girdigim an her seferinde internete baglanmaya calıstıgından 2 kurusum gidiyo bi yerden sonra bu tabi büyüyo git gide baska bi internet tarayıcısı yükleyemiyomuyuz ve yüklüyosak link verebilrmisiniz lütfen bana yardımlarınızı bekliyorum ve diger bir sorunumda internete nasıl wifi kullanarak baglanabiliyoruz onu bi türlü beceremedimde kolay sekilde anlatabileceklere simdiden çok teşkkrler
wireless aktifken tarayıcıyı aç ve ayarlardan hotspot u seçip, geri tuşuna bas ve kaydet. bundan böyle kontorun gitmez
quote:
Orijinalden alıntı: mert6385
wireless aktifken tarayıcıyı aç ve ayarlardan hotspot u seçip, geri tuşuna bas ve kaydet. bundan böyle kontorun gitmez
tamam abicim yaptım ama bi sorunum daha var işte :D wi fi ile baglanamıyorum simdi wi-fi kura giriyorum şebekeleri ara diyorum buluyo benimkini baglan diyorum .Wi-fi profilleri sağlanıyor diyo 5 dakika geçiyo öyle kablosuz yönlendiricinize bu pin nosunu girin falan yazıyo ama bekliyoruz öyle sonra tekrar deneyin diyo
o sanırım senin modeminin şifrelemesinden kaynaklanıyor. başka bir modeme bağlanmayı dene sorun düzelecektir. os5 kullanırlen bende de bazen dışarıda wireless kullandığım zaman öyle oluyordu. ama os6 ya geçelden beri problem kalmadı.