Bildirim
İnt. cafeden Film,müzik.. yüklemek yasakmış
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: kunglao
Her zaman gittiğim internet cafeye geçenlerde gittim 4 gb usb belleğim var film falan yüklüyordum,adam gelipte demez mi yasak diye seyretmek yasak değilmiş yüklemek yasakmış.Böyle insanlara koca birHemen hemen her yer böyle olmuş ekstra ücret istiyorlar internet ücreti yetmiyormuş gibi.
çaktırmadan takacaksın yükleyeceksin cafecinin görmediği yerlerde oturacaksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 4 Mart 2009; 20:25:35 > -
korsan mp3 ve film barındıryor diye şikayet et. -
quote:
Orjinalden alıntı: K.Kahriman
quote:
Orjinalden alıntı: kunglao
Her zaman gittiğim internet cafeye geçenlerde gittim 4 gb usb belleğim var film falan yüklüyordum,adam gelipte demez mi yasak diye seyretmek yasak değilmiş yüklemek yasakmış.Böyle insanlara koca birHemen hemen her yer böyle olmuş ekstra ücret istiyorlar internet ücreti yetmiyormuş gibi.
çaktırmadan takacaksın yükleyeceksin cafecinin görmediği yerlerde oturacaksın
usta program yüklemişler haber veriyor ana bilgisayara maalesef
-
Evet artık çoğu mekanda yasak. İndirsen bile flash belleğine almana izin vermiyorlar. Bilgisayarda bir uyarı çıkıyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: Jack Shephard
korsan mp3 ve film barındıryor diye şikayet et.
-
Çok çakallar ya yüklesek nolcak alıyon işte internet ücretini ne güzel daha ne istiyon yolacak bizi. -
O lafı diyipte dayak yemessen şükret -
quote:
Orjinalden alıntı: Jack Shephard
korsan mp3 ve film barındıryor diye şikayet et.
-
Şikayet et canına okusunlar -
nereye sikayet edilir ? -
evt nereye şikayet edilir böyle yerler yasak değil mi internet cafelerin bilgisayarlarında böyle mp3,film,clip.. vs şeylerin olması -
yurtta iken p2p aresi açıyordum asıl allah asıl adam ilerleyen zamanlarda çaktı bir daha açamadık tabi ama en güzeli bilgisayarlara yüklü olan kafe programı sayesinde gözümüze kestirdiğimiz kızlarla chat yapıyorduk, çok eğlenceli oluyordu.
-
Bizim internet kafedede var böyle film, mp3 vs.Ama biraz mantıklı olun ve empati yapın.Siz orada makinayı kullanmak için para veriyorsunuz makinanın içindekileri evinize götürmek için değil.Biz onların kahrını çekelim.İnternetten indirelim arşiv yapalım.Siz belleğinizle gelin toplayıp götürün... -
quote:
Orjinalden alıntı: Erdem2602
Bizim internet kafedede var böyle film, mp3 vs.Ama biraz mantıklı olun ve empati yapın.Siz orada makinayı kullanmak için para veriyorsunuz makinanın içindekileri evinize götürmek için değil.Biz onların kahrını çekelim.İnternetten **** arşiv yapalım.Siz belleğinizle gelin toplayıp götürün...
ay canım arşivmiş... sanki dosyayı yurt dışından sen getiriyosun, çift tıklayınca iniyor işte ne kahrı? ayrıca sanki adam da tüm arşivi alıp götürüyomuş gibi konuşmuşsun -
Basar iyi söyledin,ben sadece 3-4 tane film yüklüyecektim sanki arşivi alıp gidicez.Ya aslında harici hardisk alıcaksın 2 tblık at atabildiğin kadar dosyaları içine -
quote:
Orjinalden alıntı: Basar
quote:
Bizim internet kafedede var böyle film, mp3 vs.Ama biraz mantıklı olun ve empati yapın.Siz orada makinayı kullanmak için para veriyorsunuz makinanın içindekileri evinize götürmek için değil.Biz onların kahrını çekelim.İnternetten **** arşiv yapalım.Siz belleğinizle gelin toplayıp götürün...
ay canım arşivmiş... sanki dosyayı yurt dışından sen getiriyosun, çift tıklayınca iniyor işte ne kahrı? ayrıca sanki adam da tüm arşivi alıp götürüyomuş gibi konuşmuşsun
O gelsin bu filmi alsın şu gelsin şu şarkıyı alsın...Bir tıkla iniyormuşsun vs vs demişsinde kolay olmuyor her zaman...Ya rapid üyeliğin olacak indireceksin yada adam akıllı torrent sitelerinde üyeliklerin olucak güncel tutacaksın arşivini.Ayrıca ne olursa olsun kimsenin oradan gelip izinsiz dosya almaya hakkı olduğunu düşünmüyorum..
-
Benimde başıma geldi böyle bir olay. Ben büyütmeyip ''peki'' dedim, ertesi gün tekrar gittim, kullandığım bilgisayarın monitöründe arızalı yazıyordu .
-
mb başına para alan yerler var ve akınsoft kuruluysa usbleri falan kapatabilme özelliği var.
valla kafeye giderim flashımı takarım istediğimi alırım hatta bazen oturmam bile flashı ana makineye takarım ordan attırırım istediğimi. 5-6 yıldır samsundaysam nerdeyse hergün uğradıgım bi yer olunca böyle oluyor. zaten artık cafelerde oyun oynanmıyor insanlar ne yapsın ekmek parası böyle kazanıyolar. -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Basar
quote:
ay canım arşivmiş... sanki dosyayı yurt dışından sen getiriyosun, çift tıklayınca iniyor işte ne kahrı? ayrıca sanki adam da tüm arşivi alıp götürüyomuş gibi konuşmuşsun
O gelsin bu filmi alsın şu gelsin şu şarkıyı alsın...Bir tıkla iniyormuşsun vs vs demişsinde kolay olmuyor her zaman...Ya rapid üyeliğin olacak indireceksin yada adam akıllı torrent sitelerinde üyeliklerin olucak güncel tutacaksın arşivini.Ayrıca ne olursa olsun kimsenin oradan gelip izinsiz dosya almaya hakkı olduğunu düşünmüyorum..
güldürme milleti o arşivi indirdiğin internet cafenin interneti kapıya 4096 yazıyonuz ama 200e ayarlamışsın download ı adam sayfaları açamıyo. sonra sen emek vermiş oluyorsun öylemi. trabzonda 2tb arşivi olan bir cafe var kaç defa gidip adamla konuştum istediğiniz kadar alın dedi. dua et benim gibi bi müşterin yok.
hiç bişey anlamadan bütün arşivin silindiğini gördünmü. kafayı duvarlara vurursun
Benzer içerikler
- cl nedir
- korku hikayeleri kısa
- sürekli bakan erkek
- en büyük hayalin ne sorusuna cevap
- her gün şınav çekmek kas yaparmi
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- discord açıldı mı
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X