Şimdi Ara

İnt cafe açacağız bu sistem nasıl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bencede dellino nun dedikleri önemli 250 GB olsa daha iyi olur kurulucak oyunlar bakımından...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dellino

Hdd lere önem ver 160 GB yetmez şimdiki oyunları kurdunmu 10 Gb civarı yer kaplıyor bu da demektir ki makina başına kuracağın yeni oyun sayısı 20.
    İleride sıkıntı yaşamaman için tavsiyeleri dinle 10$ daha ver ve 250 lik al

hocam emin misin 250 gb çok değil mi? ben 160 almayı düşünüyorum.15 bilgisayarda 200 ytl fark var.
    tavsiyelerineze uymak zorundayım,sorun yaşamam için
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat-i-

quote:

Orjinalden alıntı: dellino

Hdd lere önem ver 160 GB yetmez şimdiki oyunları kurdunmu 10 Gb civarı yer kaplıyor bu da demektir ki makina başına kuracağın yeni oyun sayısı 20.
    İleride sıkıntı yaşamaman için tavsiyeleri dinle 10$ daha ver ve 250 lik al

hocam emin misin 250 gb çok değil mi? ben 160 almayı düşünüyorum.15 bilgisayarda 200 ytl fark var.
    tavsiyelerineze uymak zorundayım,sorun yaşamam için

sen 250 al hocam 20makina için 200ytl fark çok değil!

• 250 gb al tabili de hocam sonradan tuh keske 250 gb alsaydım deme sonradan pisman olup daha cok para odemektense simdi 200 ytl fark odeyi ver ayrıca fark o kadar da cok degil yani 20 makine
  • ben de mi açsam bi internet cafe ya

ben diğer arkadaşa da demiştim ddr2 li kart almayın, 64 bit kart almayın

6 ay sonra yani çıkmış oyunlarda çok bocalayacaklar...

crysis in oyun motoru "cryengine" ile daha çok oyun yapılacak ve yeni nesil oyunlar artı crysis in peşinden gelicek haberiniz olsun...
  • benim anlamadığım bişey var adam internet cafesine takıyo p4 1,8 i koyuyo 1 gb ram ini koyuyo fx5500 ü kalitesiz psular vs bu makinayla istediğin oyunları açıyolar biz ise son sistem sistemizile zor oynuyoruz buda iş mi şimdi bence sistemin bir internet cafe için baya uçuk çift çekirdeğe gerek yok işlemcilerini Amd Athlon 64 2.4 filan yeterli olur sanırım ama hdd biraz daha yüksek olursa daha iyi olur diye düşünüyorum, amd işlemciler baya performanslı işlemciler çift çekirdek alacağına tekli al hem makine sayısını dahada çoğaltmış olursun diye düşünüyorum am yinede karar senin, kolay gelsin
  • piyasa da tek çekirdekli işlemci mi kaldı hadi kaldı diyelim kaç para diyelim ki 50 lira ama 70 liraya çift çekirdekli işlemci var (3600+, 2.0 ghz) bu noktada tek çekirdekli işlemci alma vakti geçti diyebiliriz. makina başı 20 liradan bir bilgisyar toplamak için 35 kadar pc nin işlemcisini tek çekirdeğe dönüştürüp bir adet fazladan pc elde edilir diyorum yorumu size bırakıyorum....

oyunlara gelince net cafede oyunlar en düşük ayarda oynanır en düşük çözünürlükte hatta...

ve bu p4 1.8-fx5500 ikilisi artık yeterli değil. şu an crysis milletin dilin yarın evlerinde olucak öbürküsü gün gelicek diyecek crysis var mı cafede?

nasıl oynatıcan crysis i p4 le ya da fx5500 allah bilir hata verir açmaz

bu alınan bilgisyarlar geleceğe yönelik olacak ama eklemeye, yenilemeye çok açık olmaycak o yüzden dikkatli karar vermek lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: aootahca

piyasa da tek çekirdekli işlemci mi kaldı hadi kaldı diyelim kaç para diyelim ki 50 lira ama 70 liraya çift çekirdekli işlemci var (3600+, 2.0 ghz) bu noktada tek çekirdekli işlemci alma vakti geçti diyebiliriz. makina başı 20 liradan bir bilgisyar toplamak için 35 kadar pc nin işlemcisini tek çekirdeğe dönüştürüp bir adet fazladan pc elde edilir diyorum yorumu size bırakıyorum....

oyunlara gelince net cafede oyunlar en düşük ayarda oynanır en düşük çözünürlükte hatta...

ve bu p4 1.8-fx5500 ikilisi artık yeterli değil. şu an crysis milletin dilin yarın evlerinde olucak öbürküsü gün gelicek diyecek crysis var mı cafede?

nasıl oynatıcan crysis i p4 le ya da fx5500 allah bilir hata verir açmaz

bu alınan bilgisyarlar geleceğe yönelik olacak ama eklemeye, yenilemeye çok açık olmaycak o yüzden dikkatli karar vermek lazım

]
    Hocam arkadaşların ve sizin tavsiyeleri ile şöyle bir sistem kurayım eksiğim varsa sen düzelt olur mu?
    İŞLEMCİ : AMD Athlon X2 4400+ AM2 2.3GHz, 1024K, AM2 BOX
    ANAKART :MSI K9N NEO-F V3, NForce 550, DDR2, PCIExp, Socket 940 AM2
    RAM :İlk olarak 512 mb yapayım.Biraz para kazanayım sonra 512 mb takviye yaparım.
    HARDDİSK :160 gb
    EKRAN KARTI:SAPPHIRE ATI HD3650 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR2, 128 bit, 725/1000 BUNA SEN NE DERSİN
    KASA :Aopen 350w bu ürün 300w olsa olmazmı?
    MONİTÖR :19'' LCD olmalı bozulmayacak rengi matlaşmayan bir monitör tavsiyesi.
    Fİyatı ne kadar düşük tutarsam o kadar iyi olur.

• adam internet kafeden söz ediyor o kadar da pahalı bilgisayarlara gerek yok bence gelenlerin açacağı şeyler belli zaten:

cod,cs,knight,silkroad,wow bundan başka oyun açanlar varsa gel bana söyle! insanlar diğer oyunlar için ps tercih ediyorlar onların istedikleri lan ile arkadaş ortamında mücadele edebilmek! bence çok dandik bir amd x2 bile yeter cod2 zaten 300 ytllik bir pc de bile çalışıyor!
  • ilk önce 1 gb ram şart oyunları rahat oynamak için ama dersenki param az daha sonrada atabilriim olur ama harddisklerini mutlaka yüksek tut ekran kartın iyi hd3650 güzel kart bence internet cafeye her türlü yeter, yukardaki arakdaşın dediğide doğru adam internet cafede crysis mi oynicak daha çok multipalyer vb oyunlar oynuyolar şahsen ben ve arkadaşlarımla internet üzerinden counter strike oynamamıza rağmen hafta sonları internet cafeye gider oynarız birbirimize bakmak için filan daha iyi oluyo, ama şunu demeliyim müşteriyi memnun etmek daha önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: _cinq_

ilk önce 1 gb ram şart oyunları rahat oynamak için ama dersenki param az daha sonrada atabilriim olur ama harddisklerini mutlaka yüksek tut ekran kartın iyi hd3650 güzel kart bence internet cafeye her türlü yeter, yukardaki arakdaşın dediğide doğru adam internet cafede crysis mi oynicak daha çok multipalyer vb oyunlar oynuyolar şahsen ben ve arkadaşlarımla internet üzerinden counter strike oynamamıza rağmen hafta sonları internet cafeye gider oynarız birbirimize bakmak için filan daha iyi oluyo, ama şunu demeliyim müşteriyi memnun etmek daha önemli

yorumlara göre crysis rahat oynanırmış.bu ekran kartı Sitenin birinde de çok övülmüş.

• 19"lcd
    2gb ram
    4400+ ve üstü veya muaddili intel
    512mb 128bit görüntü kalitesi nedeniyle ATI ekran kartı

şu anda bi cafe de başta wow olmak üzere bi çok oyun için bulunması gereken şartlar ama cafe internet,chat,msn vb gibi işlere younlaşacaksa

19"lcd
    1 gb ram
    4200+
    sistemde 690G yada 780g bile gider
  • hocam kaliteli ve uygun fiyatlı 19''lcd rica edebilir miyim?
  • benimle dalga geçene bende dalga geçerim hocam
  • Wrhost kaç pc kurmayı düşünüyorsun.
  • 20 pc kuracağım anakartı biostar 690 olarka değiştirebilirim yıldardır gigabyte kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım taş gibi bu sistem lisans dahil 800 YTL'E mal oluyor son kullanıcı fiyatı değil 20 tane alırsam belki 750'den mal olabilir iyi sistem bence yeni çıkan oyunlar normal düzeyde oynatır internet cafeye gelen 8800GT'mi arayacak 1600*1200 px 16X AA AF ilemi oyun oynar 8600GT her oyunu normal düzeyde oynatır internet cafe için ideal 2 yıl sonra başka ekran kartı alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: wrhost

20 pc kuracağım anakartı biostar 690 olarka değiştirebilirim yıldardır gigabyte kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım taş gibi bu sistem lisans dahil 800 YTL'E mal oluyor son kullanıcı fiyatı değil 20 tane alırsam belki 750'den mal olabilir iyi sistem bence yeni çıkan oyunlar normal düzeyde oynatır internet cafeye gelen 8800GT'mi arayacak 1600*1200 px 16X AA AF ilemi oyun oynar 8600GT her oyunu normal düzeyde oynatır internet cafe için ideal 2 yıl sonra başka ekran kartı alırım

BIOSTAR TA690G efsane olmuş ya.

İşlemci:AMD - ATHLON 64 X2 3600+ AM2 --->75
    EKRAN KARTI: SAPPHIRE ATI HD3650 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR2, 128 bit, 725/1000--->115 ytl
    bu ürünleri alıyorum nasıl
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.