Şimdi Ara

İnstreet-Flo'dan Uzak Durun THH Kararına Uymuyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ocak ayında instreet sitesinden Keen marka bot almıştım. Siparişimi tedarik edemedikleri gerekçesi ile hiçbir şekilde bilgi vermeden iptal ettiler ben de THH'ye başvurdum. 3,5-4 ay gibi bir süre sonra kazandım ve ayakkabının bana aldığım fiyattan teslimine karar verildi. İki hafta geçtikten sonra durumu bildirdim onlar da bana geri dönüş yapacaklarını söylediler ve bir süre sonra geri dönüş yaptılar. Ellerinde aynı ayakkabının olmadığını bana 360 TL'lik alt limitsiz kod verebileceklerini söylediler. Ben de kabul etmeyip aynı ayakkabı veya aynı markanın sitelerinde bulunan bir üst modelini aynı fiyattan istedim geri dönüş yapacağız dediler ve 1 hafta sonra arayıp 360 TL'lik kuponu verebileceklerini söylediler. Ben de o zaman 400 TL'lik alt limitsiz kupon tanımlayın dedim biz ilgilenip size geri dönüş yapacağız dediler. Aradan 1 ay geçti ve bana geri dönüş falan yapılmadı. Aradığım zamanlarda ise bana en kısa zamanda geri dönüş yapılacağını söylediler sürekli. 1 ay sonra aradığımda birkaç gün sonra geri dönüş yaptılar ve 360 TL'lik kupon vereceklerini söylediler yine ve artık mecburen kabul ettim. Bu kupon sitedeki neredeyse her üründe geçiyordu müşteri hizmetlerindeki çalışanla birlikte bu kuponu deneyip, teyidini alıp kabul ettim ve 26 Ağustos gibi bir tarihe kadar kullanabilme hakkım vardı. Aradan iki gün geçtikten sonra kuponun kullanılamadığını fark edip arayıp durumu bildirdim. 5 gün sonra beni aradılar ve kuponun aktif olduğunu ancak sadece Keen marka ayakkabılarda geçerli olacak şekilde düzelttiklerini bildirdiler. Bu duruma çok itiraz ettim ama hiçbir şekilde kabul etmediler. En sonunda şikayetvar sitesine bir çözüm olmayacağını bile bile şikayet oluşturdum:

    https://www.sikayetvar.com/in-street/in-street-tuketici-hakem-heyeti-kararina-uymuyor

    En kısa sürede geri dönülecek denmesine rağmen (bugün 29 Temmuz hala dönüş yok) dönülmedi ve ben de 23 Temmuz tarihinde mecburen Keen marka bir botu kuponu kullanarak satın aldım. 28 Temmuz tarihine kadar siparişiniz hazırlanıyor bile yazmadığı için sitede işkillenip aradım ve durumu bildirdiğimde müşteri hizmetleri bana depolarının değiştiğini bu yüzden bir gecikme olduğunu ancak ürünümün tedarik edildiğini yarın kargoya verileceğini söyledi. 29 Temmuz tarihinde yani bugün internet sitelerine girdiğimde siparişimin yine iptal edildiğini gördüm. Müşteri hizmetlerini aradım ve bana ürünün tedarik edilemediğini söyledi. Ben de dün yaptığım konuşmayı anlatınca kutu hasarlıymış dedi. Olayı tümüyle anlattığımda bot gibi konuşmaya, yapacakları bir şey olmadığını söylemeye devam etti ve kuponun tekrar aktif olduğunu, tekrar ayakkabı alabileceğimi söyledi. Zaten ben bu kuponla ürünü aldım ancak iptal ettiler. Yine alsam tekrar iptal olacak ve icraya da gidemiyorum çünkü masraflarıyla falan zaten ayakkabı neredeyse o fiyata ulaşacak ve benim için hiçbir anlamı kalmayacak. Konuyu sonuna kadar okumanızı rica ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hauntblast1 -- 29 Temmuz 2019; 15:36:55 >







  • dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmuşsun, aynı model aynı ayakkabı yerine 360 TL kuponu alsaydın belki şu an istediğin ayakkabı senindi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KukL@

    dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmuşsun, aynı model aynı ayakkabı yerine 360 TL kuponu alsaydın belki şu an istediğin ayakkabı senindi.
    Aynı şekilde alsaydım da iptal olacaktı aynısını yaşayan arkadaşlar var çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.