Şimdi Ara

Installous wi-fi problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar installoustan dosya indirirken 3G ile hiç duraksama olmadan ortalama 600 kb/sn civarı çekiyorum . Ancak wi-fi ile bağlandığımda 15-40 kb/sn arasında değişen uyuz hızlarda çekmeye başlıyor. Ayrıca her 3-5 sn'de birde indirme 6-7 snliğine duruyor ve sonra tekrar başlıyor.Sebebini bir türlü bulamadım lütfen yardım edin.

Not : İnternetin yoğunluğuyla falan bir ilgisi yok aynı zamanlarda ve aynı linklerde deniyorum sonuç yine aynı !

• bendede aynı şekilde
  • aynen 10 kata yakın bir fark var arada üstelik wireless'ın daha stabil ve hızlı olmasına rağmen bir türlü anlıyamadım !!
  • yokmu bir onerisi olan arkadaslar ... :/
  • aynı sorun bendede var arkadasım hangı marka ve model modem kullanıyorsun bırbırımıze yardımcı olalım bari:D
  • internet paketin (wifi ile bağlandığından bahsediyorum) sınırsızsa ve adil kullanım miktarını geçince malesef aynen anlattığın şekilde indiriyor dosyaları... iş yerindeki internet sınırsız ve aynı sorunu bu şekilde yaşıyorum ben de...
  • bende bu konuda sıkıntılıyım o kadar yavaş indiriyor ki wifi den bazen dayanamayıp iptal ediyorum. Adil kullanım miktarı dediğiniz nedir onu anlayamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-Fi Adaptör kopma sorunu
    geçen yıl açıldı
    55XE8505 Wi-Fi hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı durum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgs1111

bende bu konuda sıkıntılıyım o kadar yavaş indiriyor ki wifi den bazen dayanamayıp iptal ediyorum. Adil kullanım miktarı dediğiniz nedir onu anlayamadım.

yanlış hatırlamıyorsam sınırsız internet paketlerinde her ay için ilk 15 gb'dan sonra bağlantı hızınız ne olursa olsun download hızınız 512 kb'ye düşüyordu... adil kullanım miktarı bu demek işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 29 Aralık 2010; 23:43:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.