Şimdi Ara

Installous problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AppStore'dan bedava bişe indirip oynadın mı peki hiç?
  • Categories yükleyip programları toparlamak isterken yüklediğim fakat ekrana gelmeyen ikonlardan 10 ar tane gördüm :)) bir yerde toparladım, sonra o ikonun içerisine girdiğimde yüklediğim program7oyunları gördüm ama şimdide açılmıyorlar..

Bu arada, 10ar defa yüklediğim bu programları nasıl silebilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

AppStore'dan bedava bişe indirip oynadın mı peki hiç?

Onu denemememiştim, deneyeyim..

Evet düzeldi, teşekkürler arkadaşım.. Yalnız aynı programı defalarca yüklemişim, normalde görünmüyorlar desktopta ama categories programında görülüyorlar. bunları nasıl silerim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur31 -- 1 Haziran 2009; 0:43:28 >
  • Arkadaşlar installoustan internet download yapamıyorsanız basit bir çözümü var.

Öncelikle winscp adlı programı pc ne kuracaksın. Sonra winscp ile pc den iphone bağlanacaksın. Ama öncelikle şunuda belirtim bu şekilde iphone'a bağlanabilmen için bosstool, bossprefs ve openssh yi cydiadan yüklemen gerekiyor ve iphonedan internete bağlı olman gerekiyor. Winscp ile pc den iphone'a nasıl bağlanırım diye sorarsan iphoneundaki bossprefs e gireceksin orada wifi var hemen yan tarafında da bir ip yazacak bu ip yi winscp de hostname kısmına yazacaksın sonra name kısmına root password kısmına da alpine yazacaksın ve login diyeceksin.(Bazenleri zor bağlanabiliyor bağlanmadığı zaman sürekli bağlanmayı dene) Sonra açılan kısımdan iphone'undaki Downloads klasörünü bulacaksın(var/mobile/Library/Downloads) ve Downloads klasörüne sağ tık properties e tıklicaksın. Bir pencere açılacak ve orada Octal diye bir yer var orayı 0777 yapacaksın bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0fx -- 1 Haziran 2009; 8:59:51 >

• Arkadaslar installous dan programlari wifi ile indiriyirum bazi oyunlari indirdim ama bazilarinda icon ipod uma gelmedi neden olabilir?
  •  Installous problemi

ekrana ikon gelmiyor neden acaba?
  • aynı sey benımde basıma geldı tek caresı var restore tekrar jaılbreak baska hıcbı sekılde duzelmıyor.. bılgınız olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha23
    aynı sey benımde basıma geldı tek caresı var restore tekrar jaılbreak baska hıcbı sekılde duzelmıyor.. bılgınız olsun

Onuda yaptim olmadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

aynı sey benımde basıma geldı tek caresı var restore tekrar jaılbreak baska hıcbı sekılde duzelmıyor.. bılgınız olsun

Onuda yaptim olmadi.

cydia.hackulo.us yuklumu hakan abi yukluyse bı sıl telefonu kapat tekrar ac tekrar yukle oyle dene
  • quote:

quote:

quote:

Onuda yaptim olmadi.

cydia.hackulo.us yuklumu hakan abi yukluyse bı sıl telefonu kapat tekrar ac tekrar yukle oyle dene

Hemen onuda deniyeyim.
  • Dene abi yapamazsan msnden yardimci olurum.
  • Yok oda yemedi.
  • quote:

Dene abi yapamazsan msnden yardimci olurum.

Aman bana restore falan deme, o iş çok canımı sıkıyor bir sürü iş.
  • Baska kurtulusun yok abi :) dun bnde yaptim duzeldi
  • Ayni sorun bende de oldu restore yapmadan cozebildiniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: krycc

Ayni sorun bende de oldu restore yapmadan cozebildiniz mi

source lerın arasında cydia.hackulo.us eklıyse sıl telı kapat tekrar o source 'u yukle hata verırse yıne mecburen restore sart
  • Yok cozemedim.
  • Tekrar restore ediyorum bıktım valla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krycc

Ayni sorun bende de oldu restore yapmadan cozebildiniz mi

source lerın arasında cydia.hackulo.us eklıyse sıl telı kapat tekrar o source 'u yukle hata verırse yıne mecburen restore sart

Aynen yaptim ama ise yaramadi. Ama cok sacma neden durup dururken olsun ki boyle birsey. Yok mu arkadaslar baska cozumu
  • quote:

Yok cozemedim.

AppSync kurulumu? kurulu ise kaldirip tekrar kurmayi oneririm. (cydia.hackulo.us reposundan)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.